Luxe tuinmeubelen, luxe tuinmeubels, Borek

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Luxe tuinmeubelen | Borek

Verscholen tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met modern-strak karakter. Het bijzonder fraaie gebouw werd enkele jaren geleden aan een heuse transformatie onderworpen, waardoor zowel de binnen- als buitenkant in een eigentijds jasje zijn gestoken, alsmede de riante tuin die om de woning heen ligt. De tuin maakt het huis en daarom is ook daar veel aandacht aan besteed. De luxe tuinmeubelen van Borek geeft veel flair aan de terrassen en is van eenzelfde exclusieve kwaliteit als het complete in- en exterieur.

Strak terras in groen kader

Het strakke karakter van de villa is doorgetrokken in de aankleding van de tuin achter de woning. Zo zijn de zichtlijnen in de ruimte gerespecteerd. Het prachtige geheel, ontworpen door Buijtels Buitengewone Tuinen, is voorzien van een betegeld terras waarop een riante loungehoek en eetgedeelte samen een bijzonder luxe en aansprekend beeld vormen dat niet zou misstaan op een A-locatie zoals het zonnige Ibiza. Centraal hierin staat een prachtig zwembad. Het strakke, blauwe oppervlak steekt op zeer mooie wijze af bij het groene gazon. De ruimte achter de woning loopt op organische wijze over in de voortuin, die in verbinding staat met een lange oprijlaan en een statige poort. Door de aankleding van de tuin is de villa mooi ingebed in de omgeving.

Luxe tuinmeubelen, luxe tuinmeubels, Borek

De perfecte buitensetting

De hoge bomen en weilanden waarmee het perceel wordt omringd creëren een sterk groen kader en geven het geheel een prettig en beschut gevoel. Deze tuin is aangekleed met luxe tuinmeubelen voor de perfecte buitensetting. Het tuinmeubilair van Borek is ambachtelijk en comfortabel, kwalitatief en duurzaam. De parasols en buitenmeubelen van Borek hebben een elegante, eigentijdse klasse. De vormen en stijlen zijn zowel functioneel als esthetisch en zorgen voor een harmonieuze uitstraling. Elk seizoen weer ontwerpen ze uiterst smaakvol tuinmeubilair en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten bekijken van Borek?