Luxe tuinkamer voor optimaal tuingenot

Insight Out Gardens

Deze ronde tuinkamer, van Insight Out Gardens, voorziet het hele jaar van alle comfort waardoor jij optimaal kunt genieten van het buitenleven. De organische vormen van de Orbo passen in elke tuin en bij ieder landschap waardoor de kamer het perfecte verlengstuk wordt van de woning. Daarnaast bieden de Orbo’s bescherming tegen wind en weer en kunnen de verschillende modellen gebruikt worden voor verscheidende doeleinden. Het design en de functie smolten zo op een prachtige manier met elkaar samen. Om wat meer inzicht te krijgen in de verschillende typen tuinkamers staan hier een aantal modellen voor je op een rij.

Orbo 360

De Orbo 360 is een wat kleinere tuinkamer die voorziet in een maximaal panoramisch uitzicht. De kamer is geschikt voor vijf tot zeven personen en heeft een 360 graden draaibare sokkel. Dit laatste zorgt ervoor dat je met de zon mee kunt draaien en kunt genieten van alle weersomstandigheden. Het tijdloze design van deze Orbo past bij iedere omgeving en biedt op die manier altijd meerwaarde aan het tuinontwerp. Mag het allemaal nog iets luxer dan is de Orbo 360 L de juiste keuze. Dit model biedt een aantal extra mogelijkheden.

Orbo Mezzo

Een ander model is de Orbo Mezzo. Deze tuinkamer is iets groter en biedt genoeg ruimte voor acht personen. De kamer is compact en multifunctioneel; de inklapbare tafel maakt het mogelijk de knusse zitruimte te veranderen in een ligbank of een eetkamer. Daarnaast heeft de Orbo een elektrische verwarming, stroomvoorzieningen en sfeervolle ledverlichting, waardoor de ruimte nog luxer aandoet dan het eerdergenoemde model.

Orbo Palazzo

Het laatste model is de Orbo Palazzo. De tuinkamer laat je volledig ontsnappen aan de druk van het dagelijkse leven en biedt maximaal comfort. Deze Orbo heeft twee ingebouwde zitbanken waar tien personen plaats op kunnen nemen. Het interieur van deze kamer kan volledig op maat uitgevoerd worden, denk aan de indeling,  de kleuren en de afwerking. Hierdoor is de kamer niet alleen erg functioneel, maar past hij ook nog volledig bij ieders persoonlijke smaak.

Editor: Lizzy Anker

Datum: 28-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Insight Out Gardens