• Buijtels
  • Troprijt 21
  • 5531 NA Bladel

Luxe tuin | Buijtels

Tussen de bossen nabij een sfeervol Noord-Brabants dorp, ligt een prachtige villa met een modern-strak karakter. Enkele jaren geleden kreeg deze bijzondere woning een heuse transformatie. Zowel de binnen- als buitenkant werd in een eigentijds jasje gestoken, net zoals de luxe tuin rondom de woning. De woning is omgetoverd tot een modern-gerenoveerde villa met warm interieur.  

Luxe en aansprekend 

Rondom de villa is een prachtig tuinontwerp gerealiseerd door Buijtels Buitengewone Tuinen. Het strakke karakter van de villa is doorgetrokken in de aankleding van een luxe tuin achter de woning. Zo zijn de zichtlijnen in de ruimte gerespecteerd. Het bijzondere geheel is voorzien van een betegeld terras waarop een riante loungehoek en eetgedeelte samen komen. Het geeft een luxe en aansprekend beeld dat niet zou misstaan op een A-locatie zoals het zonnige Ibiza.  

Groen kader 

Centraal in deze luxe tuin staat een prachtig zwembad. Het blauwe oppervlak steekt op een zeer mooie wijze af bij het groene gazon. De tuin loopt op organische wijze over in de voortuin, die verbonden is met een lange oprijlaan en statige poort. De villa is mooi ingebed in de omgeving door de aankleding van de tuin. De weilanden en hoge bomen waarmee het perceel wordt omringd creëren een sterk groen kader. Dit geeft het geheel een prettig en beschut gevoel.   

 

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: Buijtels

____

____

Meer projecten van Buijtels bekijken?