luxe televisie, Loewe bild 9

  • Loewe Opta Benelux nv
  • Uilenbaan 84
  • 2160 Wommelgem

Dé luxe televisie van het moment | Loewe Bild 9

De televisie is fascinerend, anders en futuristisch van design

Geïnspireerd door kunststromingen zoals Bauhaus en Art Deco is deze luxe televisie een nieuwe dementie in televisiewereld.

We zeiden het al eerder, de Loewe Bild 9 is fascinerend anders door de heldere vormen en de warme matte gouden schaduwkleur. Het futuristische scherm is zelfs op 7mm slanker dan de meeste smartphones. Ook moeten we zeker de achterkant van de luxe televisie niet vergeten. De achterkant bestaat uit een hoogwaardige stoffen hoes die aansluitingen en kabels verbergt. Kijk snel voor meer beeldfoto’s en informatie over de Loewe Bild 9.

Meet the designer of Loewe Bild 9
Designer Bodo Sperlein heeft de Loewe Bild 9 ontworpen. De designer wist de verfijning te combineren met minimalisme en vakmanschap met high-tech. Hij haalde zijn inspiratie uit de gouden jaren 20 en Art Deco. Door de lichtheid die de luxe televisie uitstraalt en het sculpturaal effect ontstond Bild 9.

Geluid | Loewe Bild 9
Het mooie van de Bild 9 is dat op het moment dat je de televisie inschakelt, het display automatisch omhoog glijdt waarna de soundbar tevoorschijn komt. Met een rijke 120 watt aan muziekkracht van zes luidsprekers en vier extra passieve basmembranen, genereert het een warm en volumineus geluid.

OLED Beeld | Loewe Bild 9
Pixels hebben een responstijd van minder dan een microseconde, wat betekend dat de bewegingen super snel tot leven komen. Het schittende beeld van de Loewe Bild 9 is uiteraard kraakhelder,  en laat verblindend licht zien, maar ook de donkerste schaduwen. Dankzij Dolby Vision produceert de bild 9 schitterende beelden met een hoog dynamisch bereik (HDR) met een geheel nieuw niveau van diepte en een verbluffend kleurenspectrum voor een uiterst authentieke weergave van zelfs de meest subtiele beelden.

 

luxe televisie, Loewe bild 9

luxe televisie, Loewe bild 9

luxe televisie, Loewe bild 9

luxe televisie, Loewe bild 9, soundbar

 

Meer producten van Loewe bekijken?

____

Tekst: Sarah Watts
Fotografie: Loewe