Luxe sauna-unit als verrijking van het terras

Alpha Industries

De ommuurde tuin van deze woning is een samensmelting van moderne elementen die volledig aansluiten bij de architectuur van de woning. De bewoners hebben gekozen voor strakke plantenzones, die rijkelijk zijn gevuld met allerlei verschillende soorten bloemen en planten. Ook steekt een mooie groene haag op subtiele wijze af tegen de donkere accenten van de woning. In het midden van de buitenruimte vult een ruime spa het houten terras. Daarnaast installeerde Alpha Industries een luxueuze sauna-unit, die de donkere accenten van de woning op mooie wijze weerspiegelt. Ook heeft deze sauna een royaal raam gekregen waardoor genoten kan worden van het zicht op de patio.  

Maatwerk sauna 

De Luxury Outdoor-unit van Alpha Industries is volledig op maat en naar wensen van de opdrachtgevers gebouwd. Dit houdt in dat hij ingekleed is met planchetten uit ayoushout, die het geheel de beoogde frisse en strakke look geven. De houten latten lopen door op de vloer van de sauna, waardoor ze ook verder door lijken te lopen in het terras en alles één mooi geheel wordt. Daarnaast beschikt de sauna over twee afgeronde banken, zodat de gebruiker kan bepalen op welke hoogte hij plaats wil nemen. De rugleuning van de bovenste bank is voorzien van twee infraroodstralers, deze kunnen afzonderlijk of in combinatie met de sauna gebruikt worden.  

Kroon op het werk 

Dat Alpha Industries een expert in zijn vak is bleek toen dit project bekroond werd met een award. Op het gala van de wedstrijd “Belgische bouwer van zwembaden, wellness en zwemvijvers 22/23” is dit project bekroond met Goud in de categorie Sauna. Deze award is een kroon op het werk dat Alpha Industries keer op keer weet te leveren. Ben jij benieuwd wat het bedrijf voor jouw tuin of terras kan betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend een kijkje op de website of neem contact met hen op. Ze zullen samen met jou gaan kijken naar de mogelijkheden. 

Editor: Media Team RRO

Datum: 30-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries