Alpha Industries, luxe sauna, wellness

Luxe sauna in outdoor cabine | Alpha Industries

Je kunt wel zeggen dat de cilindervormige Eclipse een betoverende outdoor cabine is. Het model van Alpha Industries is niet alleen verkrijgbaar als luxe sauna, maar ook als hammam en infraroodcabine. Ook behoren relax- en kleedruimtes bij de mogelijkheden van de Eclipse.

Unieke uitstraling

De luxe sauna heeft een unieke uitstraling. Wanneer je je in de buurt van een Eclipse bevindt, wil je gelijk naar binnen. De ronde vorm van de outdoor cabine past perfect in iedere omgeving. Denk bijvoorbeeld aan een terras, in de tuin of bij een berghut. De ronde metalen structuur is volledig geïsoleerd. Een combinatie van verschillende uitvoeringen van de Eclipse realiseert een verbluffend wellnessdorp.
Alpha Industries, luxe sauna, wellness

Materialen

De luxe sauna heeft een metalen structuur en de buitenzijde is bekleed met EPDM. De afwerking is verzorgd met heidematten. De Eclipse kan eventueel ook bekleed of bepleisterd worden met cortenstaal. Zo is er voor ieder soort omgeving een uitvoering van deze luxe sauna. De binnenkant van de Eclipse geeft een luxe gevoel.
Alpha Industries, luxe sauna, wellness

Romantiek

De zoutstenen die gebruikt zijn voor de achterwand zijn afkomstig uit de Himalaya. De luxe sauna straalt ook romantiek uit. Dit wordt door de ledverlichting achter de rugsteunen gerealiseerd. De ledverlichting kan van kleur worden veranderd. Dit geeft ieder moment in deze luxe sauna een ander gevoel. De Eclipse geeft een magisch gevoel en beschikt over banken in een ‘wave vorm’.
Alpha Industries, luxe sauna, wellness

Functionaliteit

De sauna heeft niet alleen een esthetisch design, maar is ook functioneel. Bij de Eclipse is er een keuze uit een hout gestookte oven, die het traditionele sauna-aspect weergeeft, een elektrische- of zuinige gasoven. Door de rondvormige wanden van de sauna wordt de warmte verdeeld en worden er geen dode hoeken verwarmd. De warmte wordt vastgehouden wat ecologische en economisch voordelig is.

____

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?

 


zoutsteensauna, alpha industries, luxe, exclusief, ontspanning, reiniging

Alpha Industries


“Het is een fundamenteel beginsel van ons bedrijf om te luisteren naar de eindgebruikers – de consument – en niet alleen maar raden wat ze willen”

__

Meer informatie over Alpha Industries?