Luxe poolhouses voor een verlengd buitenleven

Outdoor Living

Heb je plannen voor een zwembad in de tuin, maar zoek je naar mogelijkheden om nog meer van het buitenleven gebruik te maken? Een poolhouse met wellness, buitenkeuken en knusse zithoek is de uitkomst! Je kunt echter nog veel meer met buitengebouwen dan alleen dat. Wat dacht je van een tuinkantoor? Zo kun je overdag ontspannen werken te midden van de bloeiende bloemen en fluitende vogeltjes. Aan het eind van de dag laat je je werk letterlijk dáár en blijven werk en thuis gescheiden. Een derde optie is je poolhouse inzetten als gastenverblijf. Zo kan je goede vrienden van ver een fijne en gescheiden verblijfplek aanbieden in familiaire sferen. Beter dan dit wordt het niet. We tonen je de mooiste en meest exclusieve poolhouses van de beste leveranciers.

Poolhouse, buitenverblijf, The Art of Living
Bronkhorst Buitenleven: realisatie tuinkamer | Metalura: glazen schuifwanden

Perfecte zonregulering 

Alle poolhouses en buitenverblijven hebben tegenwoordig hetzelfde esthetische karakter: een open architectuur, strak ontwerp en top afwerking met verschillende materialen. Veel glas en schuifbare puien zorgen ervoor dat je altijd een open karakter hebt in je poolhouse met volop uitzicht op je zwembad en/of tuin. Uiteraard wordt rekening gehouden met het weren van de zon, want een voorjaarszonnetje op het glas kan het heel snel heel aangenaam maken, maar is juist weer uit den boze op een hete zomerdag. Het prachtige merk Avalon maakt bijvoorbeeld exclusieve poolhouses met prachtige louvrepanelen en zelfs ingebouwde zonneschermen met afstandsbediening, allemaal om de zon te reguleren. 

Poolhouse, buitenverblijf, The Art of Living
Hout en Living: Luxe poolhouse. Relaxruimte, doucheruimte, toiletruimte, stalen vouwwand
Poolhouse, buitenverblijf, The Art of Living

Landelijk poolhouse 

Een andere grote naam op dit gebied is Hout en Living, een bedrijf dat zich richt op de authentieke bouwstijl, met name door het veelvuldig gebruik van hout. Als je een landelijke woning hebt, is een houten poolhouse een enorme aanvulling daarop. De warme toon van hout gaat perfect samen met de industriële stijl van ramen met stalen frames. Een prachtig pannendak maakt het geheel af. 

Poolhouse, buitenverblijf, The Art of Living
Primewood: Zwart gesapte eik, bourgondische pannen
en stalen ramen laten de oldtimers nog meer tot hun recht komen.

Editor: Media team

Datum: 25-05-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living