ontvangstbalie, cosentino, the art of living

  • Cosentino The Netherlands
  • Florijn 6
  • 5751 PC Deurne

Luxe ontvangstbalie voor huidinstituut | Cosentino 

In het najaar van 2020 opende  Huidsinstituut  Dermathority  haar deuren  in het centrum van Amsterdam. Het instituut is gevestigd aan de Herenstraat 30. De eigenaars gaven interieurontwerper Nathalie van Noordenne Interior  &  Exterior de opdracht het instituut  compleet te renoveren en in te richten met rijke materialen die kwaliteit en luxe uitstralen. Zij koos voor een complete ontvangstbalie van Dekton®, een krachtige samenstelling van materialen die het mogelijk maakt om erop te werken. Om eenheid in het ontwerp te verwerken, is dat materiaal ook verwerkt als tafelblad van de werktafels. Cosentino, een bedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen uit steen voor architectuur en design, heeft deze prachtige meubels geleverd.

Internationaal interieurconcept

BijDermathorityvind jede nieuwste technologieën en inzichten op het gebied van huidverjonging en huidverbetering.Hetstaatvoor doelgerichte resultaten, eerlijke huidadviezen, een goede service en persoonlijke aandacht. Logisch dus dat vanuit dit concept Nathalie van Noordenne werd benaderd voor een make-over van het instituut. Zij laat zich graag inspireren op haar vele reizen. Het instituut heeft een holistisch karakter en dat komt terug in het internationale interieurconcept: een mooie mix van invloeden.  

ontvangstbalie, cosentino, the art of living

Dekton® Bergen

Voor deontvangstbalie en diversebehandeltafelsbij de nagelstylisten isDekton®Bergen toegepast.Nathalie wilde een luxueuze uitstraling en koos daarom voor het duurzame materiaalDekton®. Het hoogglansDekton®Bergen is eenhoogwaardig materiaaldat tegen een stootje kan. Dekton® iseen revolutionair en innoverend ultracompact materiaal dat UV-, kras-, vlek-, zuur- én hittebestendig is en zeer goed bestand is tegen stoten en thermische schokken. Het wordt gemaakt van een verfijnde mix van grondstoffen van glas, porselein en kwarts. Met een geavanceerd productieproces wordt onder hoge temperaturen en extreme druk het ontstaan van natuursteen nagebootst. Het resultaat is een plaatmateriaal dat bij uitstek geschikt is voor zowel binnen- als buitentoepassingen, waaronder vloeren, gevels, wandbekleding, werkbladen, trappen en meer.  

ontvangstbalie, cosentino, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Cosentino

____

Cosentino

____

Meer projecten van Cosentino bekijken?