luxe keuken, Augustijns keukens, zwart wit, licht interieur

  • Augustijns Keukens & Interieur
  • Kalmthoutsesteenweg 193, Wuustwezel
  • Kontichsesteenweg 35, Aartselaar
  • Antwerpse Steenweg 84, Lochristi

Luxe keuken in licht interieur | Augustijns Keukens

Dit prachtig villaproject in Oost-Vlaanderen is gerealiseerd door interieurontwerper Filip Deslee. De moderne woning met licht interieur staat in perfecte verbinding met het strakke exterieur. Door het opentrekken van de ruimtes door de glazen ramen wordt de tuin betrokken in het geheel. De ruimtelijkheid van de woning komt mooi naar voren in de luxe keuken die ontworpen is door Augustijns Keukens.

Ruimtelijk interieur

Een van de belangrijkste uitgangspunten van de bewoners was dat de woning ruimtelijk moest worden. Filip Deslee heeft dit vertaald in het toepassen van perspectieflijnen. Hierdoor ontstaat een mooi samenspel tussen lijnen die ervoor zorgen dat de woning ruimtelijk wordt. Dit lijnenspel is doorgetrokken in alle ruimtes van de woning, waaronder in de luxe keuken.

luxe keuken, Augustijns keukens, zwart wit, licht interieur

Kleurcontrast

Om het lichte interieur speelser te maken, is er gekozen voor horizontale vlakken met de basiskleuren zwart en wit. Het contrast tussen de kleuren geeft een bepaalde spanning en spontaniteit. Deze opvallende combinatie komt vooral naar voren in de luxe keuken van de woning. De zwart-wit keuken is ontworpen door Augustijns Keukens en is een echte eyecatcher in de open ruimte.

Uitgesproken look

Familiebedrijf Augustijns Keukens & Interieur staat al jaren bekend als dé meubel- en keukenfabrikant van België. De projecten van Augustijns zijn vaak te herkennen aan het gebruik van Corian. Corian is een strak en edel materiaal dat ruimtes een uitgesproken look geeft. Ook voor deze luxe keuken is gebruik gemaakt van het materiaal.

Tekst: Yasmin Mooren
Fotografie: Kris Dekeijser

____

Augustijns Keukens & Interieur, keukens, luxe keuken

____

Meer projecten bekijken van Augustijns Keukens & Interieur?