infraroodsauna, sauna, alpha industries, the art of living

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Luxe infraroodsauna voor thuis | Alpha Industries

Afvallen, blessures oplossen of je weerstand verbeteren? Het kan allemaal in een infraroodsauna! Omdat de stralen van zo’n sauna veel dieper gaan dan die van een traditionele sauna, is een infraroodsauna veel effectiever, maar uiteraard net zo ontspannend. Ook je humeur een boost geven kan je heel goed bereiken met een bezoek aan je eigen infraroodsauna thuis. Het voordeel van een sauna thuis is dat je er altijd gebruik van kan maken, met wie dan ook, zonder een afstand te moeten afleggen. Denk aan een saunabezoek na het sporten om je spieren sneller te laten herstellen, of na het douchen om nog even na te genieten van de warmte. Alpha Industries is een expert op het gebied van thuiswellness die opereert in heel Europa en een zeer goede partij voor het installeren van een infraroodsauna voor thuis.

infraroodsauna, sauna, alpha industries, the art of living

Volledige ontspanning

De Chaleur Lounge infraroodsauna van Alpha Wellness Sensations geeft je een gevoel van warmte en luxe dankzij de hoogwaardige uitrusting, het strakke design en exclusieve afwerkingsmaterialen. Zij bieden verschillende mogelijkheden voor de binnen- en buitenafwerking van de kajuit, waardoor deze eenvoudig in jouw interieurontwerp te integreren is. De geïntegreerde en ergonomisch gepatenteerde infraroodstralers in de ligstoel volgen perfect de contouren van het lichaam. En de lederen bekleding rond de rugverwarmers, de leren hoofdsteun en de voetenbank zorgen voor volledige ontspanning en intens herstel voor lichaam, geest en ziel.  

infraroodsauna, sauna, alpha industries, the art of living

Meer over Alpha Industries

Dit mooie bedrijf is één van de meest innovatieve wellnessbouwer ter wereld. Eén van de grootste troeven van wellnessbouwer Alpha Industries uit Hasselt is uiteraard de Research & Development afdeling. “Wellnessomgevingen zijn steeds meer custommade. Deze afdeling speelt bijzonder snel in op trends en past deze toe in de wellness die de klant voor ogen heeft. Onze jarenlange ervaring komt daarbij goed van pas. Meestal weten we snel wat klanten willen”, zegt zaakvoerder Koen Heeren. Los van het maatwerk levert Alpha Industries een compleet wellnessassortiment in alle prijsklassen. Elke leverancier of plaatser van zwembaden of spa’s kan bij hen terecht voor een hele reeks van producten. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

____

____

Meer projecten van Alpha Industries bekijken?