Dakterras met zwembad, residenties zuidzicht, the art of living

Luxe dakterras met zwembad | Residenties Zuidzicht

Overal waar je kijkt bij dit appartement zie je exclusiviteit. Het luxe dakterras gaat alle verwachtingen te boven. Met een zwembad en ligbedjes, een ruime keuze aan zit gelegenheden en natuurlijk een oogstrelend uitzicht is dit luxe penthouse een uniek hoogstandje.

Het lijkt wel alsof vier majestueuze cruiseschepen aangemeerd liggen aan de jachthaven van Hasselt. Het zijn ware architectonische kunstwerken. Je kunt je wel voorstellen dat wonen in Zuidzicht je het gevoelt geeft dat jij je op een permanente luxecruise bevindt. Een derde deel van de bewoonbare oppervlakte bestaat uit terrassen. Het dakterras is zo vormgegeven met verschillende niveaus dat het silhouet een fictieve boot representeert. Deze contouren passen perfect bij de Blauwe boulevard, je waant je haast aan de Belgische kust.

Dakterras met zwembad, residenties zuidzicht, the art of living

Terras met zwembad

Een prachtige toevoeging aan deze appartementen zijn de zes meter hoge ramen. Samen met het ruime terras wordt het ruimtelijke gevoel vergroot en wordt de betrokkenheid met de buitenomgeving en de natuur versterkt. Aan ieder detail is gedacht, zo is er rekening gehouden met de toekomst. Er zijn interne personenliften gevestigd die de mogelijkheid geven om een leven lang te genieten van deze prachtige penthouses met dakterras.

Dakterras met zwembad, residenties zuidzicht, the art of living

Dakterras met zwembad, residenties zuidzicht, the art of living

Luxe dakterras

Vanuit de woonkamer en de masterbedroom kijk je uit over het water, in één woord; fenomenaal. Het ruimtegevoel dat in deze woning heerst, wordt door getrokken naar de twee dakterrassen die in totaal 185 vierkante meter groot zijn. Vanwege de Zuidligging is er van ‘s ochtends tot ’s avonds zon, beter kun je het niet hebben. In alle bovenste penthouses is er ruimte voor een jacuzzi, buitendouche, zwembad of zelf een privé golfhole.

Ingenieus interieur

De raampartijen zorgen voor een enorme doorkijk waardoor je ook binnen kunt genieten van het prachtige uitzicht. Deze perfectie zie je ook in de woonkamer terugkomen. Van meubels tot lampen van een openhaard tot keukenapparatuur en een televisie, alles ademt luxe en klasse uit. De manier waarop de cv-installatie, wasmachine, wasdroger en andere alledaagse gebruiksvoorwerpen zijn weggewerkt achter strakke opbergkasten is ingenieus. Elk wandpaneel dat je opent komt een nieuwe verrassende ruimte tevoorschijn. Opmerkelijke ruimtes die visueel onzichtbaar zijn.

 

Tekst: Celine Jacobs
Fotografie: Jaro van Meerten

____

Benieuwd naar het hele penthouse?