Luxe collectie tuinmeubilair met organische vormen

Royal Botania

De woestijn nodigt uit tot rust te komen en helemaal zen te worden. Dat is dan ook de reden dat Royal Botania aan de slag is gegaan om een collectie te creëren die compleet aansluit bij deze kenmerken. Inspiratie haalde zij uit de zachte harmonieuze duinlijnen, kronkelige bochten van gestapelde keien en de snijdende zandmist. Dat uitte zich in een collectie met organische vormen en sobere eenvoud, zonder dat het gevoel van rijkdom verloren is gegaan. De luxe tuinmeubelen nodigen uit helemaal tot jezelf te komen in een soort van woestijnretraite en dat gewoon in de achtertuin.  

Organische vormen, tuinmeubelen, loungeset, woestijn, the art of living

Rust en organische vormen 

Zoals al eerder benoemd staat deze, op de woestijn gebaseerde collectie, voor rust en kalmte. Op deze manier zijn alle buitenmeubelen dan ook vormgegeven. Ieder meubelstuk is voorzien van een zachte stroomlijning en organische vormen zodat de collectie wat minder hard oogt en uitnodigt er gebruik van te maken. Daarnaast zijn de meubelen verkrijgbaar in een brede waaier van aardetinten en natuurlijke texturen, waardoor dit gevoel alleen maar versterkt wordt.  

Organische vormen, tuinmeubelen, loungeset, woestijn, the art of living

Ligstoel

De blikvanger van deze collectie is toch wel de prachtige ligstoel. Deze stoel laat zien dat elegantie van binnen eenvoudig naar buiten gebracht kan worden. Daarnaast kun je zelf bepalen hoe groot de stoel is en of je er nog eventuele verlengstukken bij wil hebben. Ook is de ligstoel te verkrijgen in erg veel verschillende framekleuren en in nog meer verschillende stoffen. Waardoor jij kunt genieten van een tuinoase die je zelf samenstelt.  

Organische vormen, tuinmeubelen, loungeset, woestijn, the art of living

Meer over Royal Botania 

Royal Botania werd opgericht om prachtige buitenruimtes te creëren. Het doel was om luxe en een verfijnd design letterlijk naar buiten te halen. Voorheen was dit design namelijk vooral weggelegd voor binnenruimtes. In de loop van de jaren is dit veranderd en willen steeds meer mensen op dezelfde manier buiten kunnen genieten zoals zij dat ook binnen doen. Dit merk geeft zich dan ook over aan comfortabel, kwalitatief en prachtig gemaakt tuinmeubilair.  

Editor: Media team

Datum: 03-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania