Luxe buitenmeubilair om deze zomer ultiem van te genieten

BOREK parasols | outdoor furniture

Outdoor en indoor raken steeds meer met elkaar verweven. De plastic tuinstoelen van vroeger  zijn allang verleden tijd, inmiddels willen we een luxueus gevoel in de tuin en kiezen we voor een mooie loungeset, multifunctionele items en stoelen om even in weg te dromen. Het buitenmeubilair van Borek sluit hier perfect op aan en zorgt voor een vakantiegevoel in je eigen achtertuin.  

Buitenmeubilair, Borek, The Art of Living

Kies voor buitenmeubilair dat bij jouw wensen past  

Het belangrijkste is natuurlijk dat het buitenmeubilair wat je koopt op jouw wensen aansluit. Weet je niet goed waar je moet beginnen? Kijk dan eerst zorgvuldig naar je huidige binnen interieur en neem de tinten die je daar gebruikt mee naar je buiteninterieur. Als binnen en buiten in elkaar overlopen geeft dat direct een natuurlijk en bovendien luxueus gevoel. Bij een landelijk interieur past het Espinho-buitenmeubilair met linnenlook bijvoorbeeld goed en bij een strakker interieur wil je ongetwijfeld het Ovar-daybed in de tuin zetten.

Buitenmeubilair, Borek, The Art of Living

Een luxe loungeset of tuintafel voor een vakantiegevoel thuis

Kijk goed wat voor buitenmeubilair het beste bij jouw huis past. Een fijne loungeset plaats je natuurlijk het liefst op de plek in de tuin waar de meeste zon komt en waar je eventueel ook voor een overkapping kunt zorgen. Denk daarbij ook aan de stevige parasols met voet van Borek die UV-wering bevatten zodat je zorgeloos kunt relaxen.  

Een dinertafel voor buiten is fijner om dicht bij het huis te plaatsen, zodat de barbecue en keuken binnen handbereik zijn. Bovendien is het zo gemakkelijker om de tafel prachtig te dekken voor een heerlijke zomeravond met vrienden of familie. Maak de gedekte tafel af met bijpassende kaarsen en kristallen glazen en het dineren kan beginnen.

 

Buitenmeubilair, Borek, The Art of Living

Het daybed is de nieuwe trend op het gebied van buitenmeubilair

Ook niet te vergeten in het buitenmeubilair is het daybed. Of je nu een zwembad in de tuin hebt of niet, een daybed is ideaal om op tot rust te komen. Dit buitenbed heeft kussens van hoogwaardige kwaliteit, net als alle andere kussens van Borek, en is bovendien vuilafstotend. Zo kom je zorgeloos en ontspannen de zomer door. 

Editor: Media team

Datum: 24-01-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Online redactie The Art of Living

Fotografie: Jurrit van der Waal