JASNO, Luxe shutters, raamdecoratie, raambekleding, keuken

  • JASNO
  • Lange Voren 25
  • 5521 DC Eersel

Luxe blinds in droomkeuken | JASNO 

Twee aangrenzende monumentale panden zijn hier verenigd tot een woning. De fascinerende stadsvilla heeft door de authentieke details een romantische uitstraling. Bij binnenkomst zie je een schitterende zwevende trap. Op de eerste verdieping van de woning bevindt zich de droomkeuken. JASNO verzorgde hier de luxe blinds als raamdecoratie. 

Droomkeuken

De keuken, op de eerste verdieping, bevat een riant kookeiland. De keuken is strak en wit van kleur. Het zwarte en witte kleurgebruik is niet alleen terug te zien in het kookeiland, maar ook in de verlichting en de raamdecoratie. De luxe blinds zijn geplaatst bij de vele raampartijen in de ruimte. De blinds passen mooi bij de strakke uitstraling van de droomkeuken. 

Kwaliteit

Voor kwaliteit ben je bij JASNO aan het juiste adres. Dat is dan ook terug te zien in de producten. De luxe blinds zijn stijlvol en geven sfeer aan de ruimte. Door de raambekleding kun je spelen met licht en creëer je je eigen unieke sfeer. De panelen van de blinds kunnen geheel open, maar je kunt ze ook in iedere gewenste stand kantelen. De blinds hebben een functionele en tijdloze uitstraling en daarbuiten trekt de raambekleding niet krom in vochtige ruimtes. Voor alle raamsoorten maakt JASNO luxe blinds op maat.  

JASNO, Luxe shutters, raamdecoratie, raambekleding, keuken

Tekst: Silke van de Geijn 
Fotografie: Dré Wouters  

____

Shutters, Raamdecoratie, Interieur, Luxueus, Exclusief

____

Meer projecten bekijken van JASNO?