Badkamerdesign, Cosentino, the art of living

  • Cosentino The Netherlands
  • Florijn 6
  • 5751 PC Deurne

Luxe badkamerdesign | Cosentino

Denk je aan high-end leertoepassingen in het interieur, dan denk je aan Alphenberg. Met een nieuwe flagshipstore in Waalwijk maakt het leerverwerkingsbedrijf een volgende stap in zijn groei. De showroom laat de wonderlijke mogelijkheden van leren wandbekleding in het interieur zien. De samenwerking met HIP Studio bracht het geheel in een stroomversnelling naar een synergetisch hoogtepunt. In dit project zijn ontelbaar veel specialisten samengekomen om allemaal hun beste producten te kunnen tonen. De showroom staat op naam van Alphenberg, maar Cosentino mocht ook een mooi aandeel leveren aan dit project. Het luxe badkamerdesign ademt dan ook de naam Cosentino.

Klein voorbeeld, grote inspiratie

Deze nieuwe showroom van Alphenberg is in wezen een ‘gewoon’ huis met ongeveer alle ruimtes die daarin thuishoren. Er is geen complete badkamer gerealiseerd, maar de gang bevat een prachtige zuil waar je je kunt opfrissen na een toiletbezoek. Deze minieme uitvoering van badkamerdesign doet echter niets af aan het talent dat Cosentino met zijn werknemers in huis heeft. De natuurstenen wasbakken zijn langwerpig en smal qua omvang, zodat ze mooi wegvallen. Het looppad wordt hierdoor op geen enkele manier belemmerd.

Badkamerdesign, Cosentino, the art of living

Innoverende en hoogwaardige materialen

De prachtige kastenwand onder de natuurstenen wasbakken biedt praktische opbergruimte, maar laat ook zien dat alles in deze showroom ook wat betreft het badkamerdesign een strakke afwerking heeft. De chroomkleurige kranen met modern ontwerp vormen een mooi contrast met de natuurlijke kleurkeuzes. Cosentino Group is gewoon een mooi en internationaal gericht familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen uit steen voor architectuur en design. De twee bekendste eigen merken van Cosentino zijn Silestone® en Dekton®.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Jurrit van der Waal

____

Consentino, aanrechtblad, Dekton

____

Meer projecten van Cosentino bekijken?