luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Luxe badkamer met wellness | Alpha Industries

Nooit meer de deur uit voor ontspanning, nooit meer een sauna moeten delen met onbekenden en lekker ongegeneerd de handdoek over het bankje gooien, omdat je met niemand rekening hoeft te houden. Dat klinkt hemels in de oren, maar is zeker geen onmogelijkheid. Sterker nog: Alpha Industries heft een complete wellnessmodule ontwikkeld voor een luxueuze wellness @home. Uiteraard misstaat hij ook niet in een luxe badkamer in een suite van een vijfsterrenhotel.

5 in 1

De Colsani wellnessmodule is een 5-in-1-module die maar liefst vijf verschillende wellnessonderdelen verenigt met elkaar: een finse sauna, een biosauna, een infraroodsauna, een douche én een hammam. De sauna en de douche hebben een achterwand die volledig is afgewerkt met natuursteen van Slate-lite. Om het comfort nog te verhogen is de douche uitgerust met een uitschuifbaar zitje. De infraroodsauna beschikt over twee quarts infraroodstralers voor de rug.

Complete douchecel

Om de module echt helemaal complete te maken, is hij uitgerust met een Aquademy douchecel. Niet zomaar een douchecel, maar één die bestaat uit een regendouche, een handdouche en een watervalcascade. We hebben hier te maken met een modern design en een hoge afwerkingsgraad en die combinatie maakt van de Colsani een wellness@home-unit die onmisbaar is voor wie thuis een complete wellnesservaring wil beleven of zich gewoon even wil afspoelen in cel van kwaliteit en luxe.

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

Oogstrelend ontwerp

Naast alle functies waarover de luxe badkamer beschikt, is het ontwerp natuurlijk ook ongekend oogstrelend. De ruimte is helemaal vrijgehouden: er zijn geen onnodige deuren die de ruimte belemmeren. De grote vlakken waarmee is gewerkt doen ook echt groots aan. Het donkere framewerk is oogstrelend en geeft het geheel een stoere uitstraling. De achterwand is volledig bekleed met prachtig natuursteen, waardoor de cel een strakke en eigentijdse uitstraling krijgt. Het complete LED-lichtwerk is instelbaar op iedere gewenste kleur en maakt de luxe badkamer helemaal compleet.

 

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?