Luxe appartement aan zee met innovatief domotica systeem

Basalte

We tonen je graag dit prestigieuze appartement aan de Belgische kust. De toren waarin de woning gelegen is kenmerkt zich door de perfecte combinatie van elegante architectuur, moderne technieken en een high-end afwerking. Hierdoor kreeg het appartementencomplex karakter. Ook binnenin komen de elegantie en moderne technieken terug. Een goed voorbeeld daarvan is het domotica systeem dat door Basalte werd geïntegreerd. Hierdoor ervaren de bewoners van deze schitterende woning optimaal gebruiksgemak.  

Domotica, architectuur, Basalte, The Art Of Living

Comfortabel wonen 

Zodra je dit appartement binnenkomt springen de hoge ramen in het oog. Ze bieden de bewoners prachtig panoramisch zicht over de zee, de jachthaven én de bruisende stad. Omdat de ramen zo hoog zijn biedt domotica de uitkomst. Een subtiele aanraking zorgt ervoor dat de gordijnen automatisch openen of sluiten. Daarnaast past het domotica systeem ook automatisch de temperatuur aan en maakt het systeem het eenvoudig voor de mooiste klanken om uit de luidsprekers te komen. Deze technische oplossingen maken van het appartement een smart home. Dit houdt in dat het systeem ervoor zorgt dat elk moment comfortabel is.  

Domotica, architectuur, Basalte, The Art Of Living

Hoogwaardige afwerking 

Om hier nog een schepje bovenop te doen, kozen de bewoners ervoor om de Sentido-screens, die het domotica systeem bedienen, te koppelen aan stijlvolle stopcontacten. Hierdoor zijn ook andere apparaten op afstand te bedienen. De stopcontacten zijn los te verkrijgen maar ook per twee of drie. Daarnaast kun je ook kiezen uit een USB-koppeling en nog zo veel meer. In deze waanzinnige woning zijn de Sentido bediening en stopcontacten vervaardigd uit geborsteld messing. Hierdoor passen ze perfect bij het interieur en staan ze garant voor een hoogwaardige afwerking.   

Domotica, architectuur, Basalte, The Art Of Living

Meer informatie  

Wil je meer weten over de producten van Basalte of ben je benieuwd naar hetgeen dat ze voor jou zouden kunnen betekenen? Neem dan een kijkje op de website of breng een bezoek aan de showroom. Hier vind je nog meer inspiratie en word je op de hoogte gebracht van alle mogelijkheden.  

Editor: Media Team RRO

Datum: 07-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Basalte