Amerikaanse stijl | b+ villas

  • b+ villas
  • Nieuwlandlaan 19
  • 3200 Aarschot

Luxe Amerikaans interieur | b+ villas

B+ villas verbouwde de huidige villa, bouwde een stuk aan en legde een zwembad aan. Van top tot teen is deze woning getransformeerd en werkelijk onherkenbaar geworden. De Amerikaanse stijl heeft de bewoners en de architect geïnspireerd om het ontwerp vorm te geven. Ook het interieur is volledig naar de Amerikaanse stijl ingericht. Dit zorgt voor een zeer uniek eindresultaat. Dit luxe Amerikaans interieur is zeker de moeite waard om te bekijken en inspiratie op te doen.

Amerikaanse stijl

Het verlangen van de bewoners was om de woning zo te ontwerpen en in te richten, dat de Amerikaanse stijl de hoofdrol speelde. Dit moest niet alleen aan de buitenkant het geval zijn, nee, deze lijn moest ook zeker doorgetrokken worden in het interieur. Zo zien we aan de buitenkant de kenmerkende Long Island stijl met geschilderde lamellen. In de woonkamer is een donkere parket vloer terug te vinden. De meubels in combinatie met het blauw-wit gestreepte tapijt sluiten zich ook helemaal aan bij de prachtige stijl. Ook in de keuken vallen een aantal Amerikaanse elementen op zoals het Viking kookfornuis en de grote koelkast.

Verbouwen

De vakspecialisten die aan deze woning hebben gewerkt, moesten zeer detaillistisch te werk gaan. Veel bestaande elementen zijn behouden gebleven door deze te herstellen en terug te plaatsen. Andere elementen die niet meer herstelbaar waren, zijn gekopieerd. Door oorspronkelijke elementen te gebruiken, kun je nauwelijks de scheidingslijn vinden tussen oorspronkelijke en nieuwe elementen.

___

Benieuwd hoe de hoe de hele villa in Amerikaanse stijl er uitziet?
Neem dan vooral een kijkje bij dit exclusieve project.

Woonkamer, living, Amerikaanse stijl, b+ villas

Keuken, strak, kookeiland, fornuis, Viking, Amerikaanse stijl, b+ villas

Kelder, houten vloer, Amerikaanse stijl, b+ villas

___

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: b+ villas