Lusso Outdoor

LUSSO® Outdoor beschikt over een unieke collectie buitenkeukens. Deze keukens vormen de kern van de culinaire belevenis die het bedrijf wil creëren. De buitenkeuken is veel meer dan alleen een kookruimte: het is een toevluchtsoord voor unieke gastronomische ervaringen en een symbool voor een verfijnde levensstijl in de openlucht. De uitgebreide, diverse collectie van LUSSO® Outdoor staat voor de perfecte mix tussen functionaliteit en schoonheid, waardoor buiten koken een fantastische ervaring wordt.

Informatie over Lusso Outdoor


HS_06784-min
HS_06501-min
HS_06852-min
HS_06574-min
HS_06948-min
HS_06808-min
HS_06588-min
HS_06863-min
HS_06812-min
HS_06952-min1
previous arrow
next arrow

De kunst van het buiten koken
Iedere buitenkeuken belichaamt een unieke benadering van echt Italiaans design. Daarnaast houdt LUSSO® Outdoor zich ook bezig met de nieuwste innovaties en trends. Dit doen ze om niet alleen een esthetisch hoogwaardig product te bieden, maar zodat hun buitenkeukens ook beschikken over de meest praktische functionaliteiten. Op deze manier kunnen hun klanten de kunst van het buiten koken ervaren, omringd door de tijdloze charme van design en vakmanschap.

Veelzijdigheid
Wat alle buitenkeukens uit het assortiment gemeen hebben is dat ze veelzijdig zijn en daardoor eenvoudig aangepast kunnen worden naar de specifieke behoeften van een klant. De materialen worden zorgvuldig uitgekozen en er wordt continu rekening gehouden met de allerkleinste details. Hierdoor komt de essentie van outdoor design echt tot leven. Het streven naar perfectie in zowel vorm als functie wordt zo absoluut realiteit.