Umbris, Louvre, terrasoverkapping

Louvre terrasoverkappingUmbris 

Umbris levert duurzame en hoogstaande zonwering en terrasoverkappingen op maat. Met de jarenlange ervaring is het bedrijf toonaangevend op het gebied van zonwering en lamellendaken. Bij Umbris bestaan er geen vaste modellen, er wordt namelijk volledig gekeken naar de wensen en behoeften van de klant. Daarom is ieder lamellendak van een terrasoverkapping uniek en 100% maatwerk.  

Nieuw louvreproduct

Umbris is altijd opzoek naar nieuwe ontwikkelen, innovatie zit in het DNA van het bedrijf. Daarom brengt Umbris een nieuwe aanvulling op de markt: LOUVRE, verticale, pivoterende lamellen in hout of aluminium die dienstdoen als zonwering. De strakke lijnen zorgen voor een interessant vormenspel en een grote architecturale meerwaarde. De terrasoverkapping dient als het verlengde van de woonkamer, en is een aanvulling op het buitenleven.  

Praktisch en stijlvol

De terrasoverkapping maakt het mogelijk om langer en vaker te kunnen genieten van het buitenleven omdat het dak je bescherming biedt tegen zowel neerslag als tegen de zon. Dat maakt het louvredak ontzettend praktisch. Maar het houdt niet op bij de praktische waarde van het product. Omdat de terrasoverkapping volledig op maat gemaakt wordt, kan de stijl ervan ook zo worden ontworpen, dat het uiterlijk ervan aansluit bij de woning.  

Umbris, Louvre, terrasoverkapping

Enjoy

Umbris opereert onder het motto ‘Enjoy outdoor living’. Daarom zorgt het bedrijf dat jij als klant van A tot Z kan genieten van het proces. Het bedrijf kijkt samen met jou naar je wensen, verwachtingen en doelen en legt hierbij de focus om een praktisch maar stijlvol eindresultaat. 

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Umbris

 

Meer projecten bekijken van Umbris?

 


umbris

Umbris


“Een functioneel totaalconcept van hoogstaande kwaliteit in een strak design.”

__
Meer informatie over Umbris?