Lounge by Lexus, Brussels Airport, Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport, Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport, Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport, Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport, Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport, Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport Zaventem
Lounge by Lexus, Brussels Airport Zaventem via @theartoflivingonline
Lounge by Lexus, Brussels Airport Zaventem via @theartoflivingonline
previous arrow
next arrow
 

  • Lexus
  • Leuvensesteenweg 369
  • B-1932 Zaventem

 

Loungen volgens de formule van Lexus op de Brusselse luchthaven te Zaventem

“Luxe, design en gastvrijheid: dat is ‘LOUNGE by Lexus”

Weldra bent u elke dag welkom tussen 5 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds in de luxe loungeruimte van Lexus op de Brusselse luchthaven te Zaventem. Tegenover gate A42 vindt u de nieuwste luxe Loft loungeruimten waar Lexus on- langs haar eerste exclusieve loungeruimte in Europa opende. Het is een plek waar de luxe, design en ‘Omotenashi’ (de kunst van gastvrijheid) die u gewend bent bij Lexus, een unieke combinatie vormen. Deze lounge is toegankelijk voor ‘frequent yers’ en business reizigers die behoefte hebben om even volledig te ontspannen en op te laden. Welkom in de ruimte waar loungen by Lexus de norm is.

Weldra bent u elke dag welkom tussen 5 uur ‘s ochtends en 9 uur ‘s avonds in de luxe loungeruimte van Lexus op de Brusselse luchthaven te Zaventem. Tegenover gate A42 vindt u de nieuwste luxe Loft loungeruimten waar Lexus onlangs haar eerste exclusieve loungeruimte in Europa opende. Het is een plek waar luxe, design en ‘Omotenashi’ (de kunst van gastvrijheid) die u gewend bent bij Lexus, een unieke combinatie vormen. Deze lounge is toegankelijk voor ‘frequent yers’ en business reizigers die behoefte hebben om even volledig te ontspannen en op te laden. Welkom in de ruimte waar loungen by Lexus de norm is.

‘LOUNGE by Lexus’
U kent vast het indrukwekkende verhaal van de ontstaansgeschiedenis van Lexus. Boven- dien bent u waarschijnlijk op de hoogte van het groeiende wagenpark van dit bijzondere merk, waar precisie en afwerking in unieke details de norm vormen. U herkent de indruk- wekkende uitstraling van de Lexus familie. Vanaf nu is daar een bijzondere ervaring aan toegevoegd: LOUNGE by Lexus. Loungegasten kunnen kennismaken met de vele manieren waarop het merk adembenemende ervaringen creëert en gasten toelaat te genieten van het merk, zelfs zonder plaats te nemen in één van haar wagens. Lexus pro leert zich steeds meer als luxueus lifestyle merk.

Lexus Design Awards

Het meubilair in de loungeruimte bestaat onder meer uit ontwerpen van hedendaagse designers die werden bekroond met de Lexus Design Awards. De prestigieuze bekroning voor ontwerpen die de uitgangspunten van het Japanse merk volgen en onderstrepen. De loungeruimte is tevens ingericht met een spa van Grohe, een hoogwaardige geluidskamer van de hand van Mark Levinson en een reeks ‘Real Pro Hot Stone relaxzetels’ van Panasonic. In deze zetels ervaart u het shiatsu-effect die bestuurders en passagiers in Lexus’ nieuwe topberline LS kunnen ervaren.

Verwondering
Neemt u plaats aan de multifunctionele gelegenheidstafels en aanschouw de cadans van het meubilair dat hetzelfde L- nesse-design hanteert als de auto’s van het merk. Laat u verwonderen door twee opvallende lichtinstallaties. Een cluster van irisbollen boven de bar en staande Inaho-lampen die wiegen wanneer u naderbij komt. Wees welkom in de LOUNGE by Lexus op de Brusselse luchthaven te Zaventem.

 


Lexus ES introductie

 

Hoger niveau van prestaties, luxueuze uitstraling en verfijnd raffinement bij Lexus ES 300h
Meer info over de hybride ES Lexus 300H?

Ruimer, stiller, veiliger dan ooit
De Executive Sedan is de nieuwe, vierde generatie van het zelfopladende hybridesysteem van Lexus en is voorzien van de tweede generatie van het Lexus Safety System +. De nieuwe ES is ruimer, stiller en veiliger dan ooit tevoren.

Dynamische vloeiende vormgeving
De Executive Sedan valt op door zijn lagere motorkaplijn en opvallende silhouet met sterk a opende neus. Het design heeft een a opende daklijn die de lagere uitstraling en gladde stroomlijn van de auto benadrukt. De achterkant oogt zuiver en scherp gebeiteld, met LED lichten die zich rond de hoeken wikkelen om een doorlopende stijl te creëren in zijaanzicht.

 

Lexus ES 300H

 

Oogstrelende uitstraling
De wagen is langer (+65 mm), lager (-5 mm) en breder (+45 mm) dan zijn voorganger, die evenwel niet in West-Europa werd verkocht tot op heden. Bovendien duwt de langere wielbasis (+50 mm) de wielen verder naar de uithoeken van de wagen en groeide de spoorbreedte met 10 mm vooraan en 37 mm achteraan. Zijn uitstraling en proporties worden bevestigd door zijn toegenomen prestaties en geven de ES een uitstraling die bewonderende blikken ontlokt.

Lexus Future Interior
De ES combineert een bestuurdergerichte cockpit met een ruime en comfortabele zone voor de voorpassagier. Het centrale weergavescherm, het instrumentenbord en de head-up display zijn samengebracht in het gezichtsveld.

 

Lexus ES 300H

Lexus ES 300H

 

Vierde generatie van de hybrideaandrijving
De ES 300h is uitgerust met een nieuwe, vierde generatie van het zelfopladende hybridesysteem, dat een uitzonderlijke ef ciëntie combineert met responsieve prestaties en een voor deze klasse mini- male uitstoot. De luxueuze middenklasse berline paart een ultrazuinige 2,5-liter viercilinder benzinemotor met Atkinson-cyclus aan een lichtere en compactere elektromotor met hogere vermogensdicht- heid. En het normverbruik wordt voorlopig geschat op 4,7l/100 km over de gecombineerde cyclus, deze schattingen zouden reeds conform zijn aan de WLTP normen en blijven momenteel onderhevig aan veranderingen.

U kunt de nieuwe Lexus ES 300h vanaf december 2018 in de showroom van uw Lexus dealer aanschouwen. Lexus. Experience amazing.

____
Tekst: Linde ten Broek
Fotografie: Lexus

 

Lexus België, Lexus, luxeuze mobiliteit, luxe auto, auto, luxe interieur,