infraroodcabine, Alpha industries, wellness, exclusief

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Loungen in infraroodcabine | Alpha Industries

We besteden doorgaans veel tijd aan ondernemen, we willen onszelf verder ontwikkelen en we presteren graag op hoog niveau. Wat we hierbij vaak lijken te vergeten, is dat het lichaam op zijn best is als het ook regelmatig tot rust kan komen. Ultieme rust combineren met versneld herstel is mogelijk door middel van een infraroodcabine. Deze cabine kan gewoon bij u thuis geplaatst worden, want hij neemt niet veel ruimte in beslag, is snel te installeren en is eenvoudig in gebruik. Alpha Industries is dé leverancier op het gebied van infrarood loungen.

Ervaring en onderzoek

De techniek die gebruikt wordt in de infraroodcabine is ontwikkeld op basis van jarenlange ervaring en onderzoek in combinatie met de wetenschap. Zo wordt er gebruik gemaakt van ergonomisch geïntegreerde en gepatenteerde infraroodstralers in de ligbank die perfect de anatomie van het lichaam volgen. De full spectrum S-curve stralers geven precies de indringende warmte die gewenst is. Achteroverleunen en ontspannen is hierbij de boodschap.

Warmte en luxe

Naast ontspanning, biedt een infraroodcabine ook versneld herstel. De warmte bevordert namelijk intussen uw bloedsomloop, verlicht spierspanningen en vermindert gewrichtspijnen. Langs de zijkanten zijn ook stralers voorzien, zodat uw lichaam volledig in contact komt met de stralen. De Chaleur Lounge infraroodcabine bezorgt een gevoel van warmte en luxe dankzij zijn kwalitatieve en hoogstaande afwerking. De cabines worden gemaakt in alle gewenste afmetingen en alle soorten binnen- en buitenafwerkingen zijn mogelijk.

infraroodcabine, Alpha industries, wellness, exclusief

Topdesign

Naast deze topfuncties voor het lichaam, is de cabine op het gebied van in- en exterieur ook van het hoogste niveau. Zo bestaat de voorkant uit veiligheidsglas en de binnenkant is afgewerkt met lederen bekleding. De infraroodcabine beschikt tevens over vloerverwarming en een ingenieus soundsysteem met luidsprekers die via trillingen werken. Voor de finishing touch kan je de cabine aankleden met hittebestendige leeslampjes die afgewerkt zijn met leer. Deze uitvinding heeft al twee awards op zijn naam staan, volledig verdiend.

 

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

Zouttherapie, zoutgrotten, Alpha Industries, Wellness, Sauna, Wellness@home

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?