Loungebank voor buiten, Borek, loungebank buiten

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Loungebank voor buiten | Borek

De meeste projecten die op ons platform voorbijkomen zijn gigantische projecten waarbij de tuin altijd net zoveel aandacht heeft gekregen als het interieur. Bij dit project heeft interieurdesigner en decorateur Astrid Jeulink volop de ruimte gekregen om een fantastisch huis verbluffend in te richten. Buiten is tuinontwerper Jacques van Leuken aan de slag gegaan; een talent dat alleen maar gigantische projecten doet. Het resultaat is een heerlijke binnenplaats met prachtige open en overdekte terrassen die zijn ingericht met meubilair van Borek. Er is een loungebank voor buiten en een -set en -stoelen voor aan het zwembad.

Alles = Borek!

De bewoners van deze prachtige woning zijn zeer trouw gebleven aan Borek; zowel de loungebank als de -set en de -stoelen komt namelijk bij Borek vandaan. De loungebank voor buiten is een aangename combinatie van een stalen onderstel, houten bovenstel en stoffen kussens. Deze combinatie van verschillende materialen prikkelt je zintuigen. De loungebank voor buiten is geplaatst tussen twee moderne vijvers met ieder een waterval. De bank heeft van zichzelf al status, maar gaat duidelijk omhoog in waardering vanwege de royale plaatsing. Het twee item is de loungeset aan het zwembad. De rugleuning van zowel de bank als de stoelen is gemaakt van grof vlechtwerk. De touwen zijn vernuftig met elkaar geknoopt voor een stijlvolle uitstraling. De laatste set – twee stoelen aan de lange kant van het zwembad – zijn ideaal voor een intieme setting. De stoelen geven geborgenheid en de kussens lopen ver door tot achter je hoofd.

Loungebank voor buiten, Borek, loungebank buiten

Loungebank voor buiten, Borek, loungebank buiten

Mooie samenwerkingen

Borek is een bedrijf dat steeds de creatieve grenzen blijft verleggen om kwalitatief hoogwaardige en pure producten te creëren. Ze maken producten die zorgen voor ultiem zitcomfort en perfecte schaduw. Een ontwerp is pas af, als de optimale samenhang is bereikt met het buitenleven. Sinds 1977 werkt Borek nauw samen met vooraanstaande ontwerpers, zoals Marcel Wolterinck, Bertram Beerbaum, Remy Meijers, Eric Kuster en Frans van Rens en dit resulteert elk seizoen weer in uiterst smaakvolle buitenmeubelen en bijpassende parasols. Iedere lijn, iedere contour, elk materiaal is gekozen om de gebruiker het ultieme ‘genieten’ en ‘ontspannen’ te bieden, met de tuin als centraal middelpunt.

 

 Tekst: Marlou Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten + Peter Baas

___

___

Meer projecten bekijken van Borek?