lounge meubelen, MAX en LUUK, DUKE-collectie

  • MAX & LUUK
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Lounge meubelen DUKE-collectie | MAX&LUUK 

MAX&LUUK is een toonaangevend merk op het gebied van buitenmeubelen. Het merk staat voor een stoere, rebelse uitstalring, de duurzame kwaliteit en een jeugdige twist. Regelmatig brengt het merk nieuwe collecties op de markt en ook nu is het weer zover: DUKE. De DUKE-collectie bestaat uit reclaimed teak lounge meubelen. De meubelen ogen open door de ranke spijlen en het luchtige design.  

Mix en match

Elke gewenste combinatie is mogelijk door te variëren met de lounge stoel, de hoek, middel module en de poef. Ook is de indrukwekkende en royale DUKE vierzitter een ware eyecacther in je tuin. De kussens van deze meubelen zijn in de kleuren stone en ash te verkrijgen en zijn volledig weersbestendig. Dit zou ook nog aangevuld kunnen worden door sierkussens met de print geo of paracas.  

lounge meubelen, MAX en LUUK, DUKE-collectie

Ingetogen en stijlvol

De DUKE-collectie is ingetogen en stijlvol. Door de natuurlijke materialen trekken de lounge meubelen de aandacht op gepaste wijze en past zich toch ook aan op de omgeving dankzij het subtiele design. Met deze set kun je gegarandeerd genieten van de prachtige lente- en zomerdagen! 

lounge meubelen, MAX en LUUK, DUKE-collectie

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: MAX & LUUK

____

 

MAX & LUUK

 

____

Meer projecten zien van MAX & LUUK?