Loewe Bild 7 televisie

  • Loewe Opta Benelux nv
  • Uilenbaan 84
  • 2160 Wommelgem

Televisie in een nieuwe dimensie | Loewe

Zoek je nog een opvallende televisie die in plaats van een lompe verschijning juist een elegante verschijning creëert in je woonkamer? Televisie kijken wordt een nieuwe dimensie volgens Loewe. Kleuren die je normaal gezien niet zo opvallen in het echte leven komen nu tot leven. De elegante verschijning zie je vooral aan het ultradunne beeldscherm. Gewend aan je beeld van nu? Die televisie is nu gisteren geworden. We gaan de nieuwe dimensie van Loewe beleven. Benieuwd geworden? Kijk snel hieronder hoe de nieuwe Loewe bild 7 gepresenteerd wordt!

Snelle bewegingen waren nog nooit zo levendig
Anders dan bij LCD’s is er geen achtergrondverlichting nodig. Als ze uit zijn, zijn ze zwart. Van glinsterend licht naar de donkerste nacht, de nieuwe Loewe laat dit heel makkelijk zien. Snelle bewegingen zorgen voor een tot dusver ongekende levendigheid. Vantablack is de meest zwarte stof die ooit is gemaakt. Deze stof bestaat uit minuscule koolstofdeeltjes in de vorm van buisjes die bijna geenlicht reflecteren, maar het volledig absorberen. Vantablack inspireerde Loewe tot de ontwikkeling van een volledig nieuwe manier van televisiekijken: VantaVision.

Hoog contrast, ongekende diepte en verbazingwekkende kleuren
Dankzij Dolby Vision levert de Loewe bild 7 beelden met hoog contrast, een ongekende diepte en een verbazingwekkend kleurenspectrum. Dolby Vision zorgt ervoor dat films worden gepresenteerd op de manier waarop filmmakers en kunstenaars het bedoeld hebben. Voor de liefhebbers van bioscopen kunnen hun geluk niet op met de bild 7.77. Deze televisie heeft een spectaculaire beeld diagonaal van 195 cm.

 

Loewe Bild 7 televisie

Met een druk op de knop glijdt het beeld scherm naar boven. Pas dan wordt de geïntegreerde soundbar zichtbaar.

 

Slanker beeldscherm
Met slechts 7 mm is het display van de Loewe bild 7 dunner dan de meeste smartphones. Dankzij de hoogwaardige materialen is het display uitzonderlijk stabiel.

Last but not least: The Sound
Bij het inschakelen van de Loewe bild 7 gaat het scherm automatisch naar boven en wordt de krachtige soundbar vrijgegeven. Met maar liefst 120 watt muziekvermogen, zes luidsprekers en vier passieve basmembranen is een kamervullend geluid met een sterke basweergave gegarandeerd.

 

Voor een spectaculair bioscoopgevoel: de bild 7.77 met beelddiagonaal van 195 cm.

 

Meer zien van Loewe?

 

___

Dealers: