Loewe Bild3

  • Loewe Opta Benelux nv
  • Uilenbaan 84
  • 2160 Wommelgem

Loewe Bild 3 | Less is more

Loewe toont aan dat topkwaliteit ook perfect geschikt is voor kleine ruimten

Terug naar de essentie
Loewe bild 3.55 oled katapulteert u naar de fascinerende wereld van de state-of-the-art OLED-technologie. Een echte kwantumsprong voor wat betreft de beeldkwaliteit. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. Voor de bild 3 resulteert dit in een televisietoestel waar grondig over werd nagedacht en dat perfect geschikt is voor de meest uiteenlopende levensfasen en woonsituaties. Er is er één voor iedereen. Zo wordt de 43” small uitvoering een prachtige eyecatcher, ook voor tiny spaces. De Loewe bild 3.55 OLED is het basismodel dat met de allernieuwste OLED technologie is uitgerust. Met de bild 3.49 (lcd) en de 3.43 (lcd) met hun moderne, eigentijdse design en hun vele technische verfijningen toont Loewe aan dat topkwaliteit ook perfect geschikt is voor kleine ruimten, zoals keukens, kantoren, slaapkamers en logeerkamers. Want waarom zou je op plaatsen waar je veel kostbare tijd doorbrengt met minder tevreden zijn?

Briljante beelden
De Loewe bild 3.55 OLED is uitgerust met het extreem platte OLED scherm van amper 4,9 mm. Dat is dunner dan de display van de meeste smartphones, en toch bijzonder licht en discreet – ondanks de behoorlijke grootte van 55”. Het OLED scherm laat fascinerende beelden zien met een ware kleurenexplosie en ongeëvenaarde scherpte. Dankzij Dolby Vision™ toont de bild 3 briljante beelden met een hoog contrast (HDR) en met een ongelooflijke dieptewerking en een verbluffend kleurenspectrum (Wide Color Gamut). Loewe bild 3.49 en 3.43 worden met de recentste lcd displays aangeboden. De extreem platte Ultra HD displays beschikken over een vier keer hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixel). Hierdoor zijn haarscherpe details, perfecte contrasten en een enorme kleurglans zichtbaar – zelfs bij snelle bewegingen.

 

Loewe

 

Stel zelf uw droom-tv samen
Loewe biedt zijn klanten talrijke mogelijkheden om zelf hun droomtelevisietoestel samen te stellen. Aan de muur, op een voet op de Sideboard of vrijstaand met de Floor Stand. Naar keuze in grafietgrijs of lichtgrijs en met geïntegreerde speakers vooraan, die in totaal 2 x 40 Watt muziekvermogen in de kamer verspreiden. En met de als optie verkrijgbare Digital Audio Link interfaces kunnen extra soundsystemen van Loewe moeiteloos worden aangesloten. Het duidelijk gestructureerde menu is overzichtelijk en gebruikersvriendelijk. Op het homescreen kun je gemakkelijk televisiezenders, opnamen, apps of externe bronnen instellen. Amazon Video, Maxdome, YouTube en TIDAL zijn al in de fabriek geïnstalleerd.

De nieuwe LOEWE Bild 3.65
De Loewe bild 3.65 OLED is uitgerust met het extreem platte OLED scherm van amper 4,9 mm. Dat is dunner dan de display van de meeste smartphones, en toch bijzonder licht en discreet – ondanks de behoorlijke grootte van 55”. Het OLED scherm laat fascinerende beelden zien met een ware kleurenexplosie en ongeëvenaarde scherpte. De bild 3.65 is net dezelfde als de 3.55, enkel een maatje groter.

 

Loewe

Loewe

 

Loewe app
Met de duidelijk gestructureerde Loewe app kun je een televisietoestel van Loewe via je smartphone of tablet bedienen. Bovendien kun je de Loewe app als digitale tv-gids gebruiken en kun je vlot achtergrondinformatie raadplegen over programma’s die op dat moment spelen. Ook bijzonder: met de Loewe app kun je niet-versleutelde programma’s in het homenetwerk live op een mobiel apparaat bekijken of al programmeren wanneer je onderweg bent.

Muziek in een designjasje met de klang m1
Ook op muzikaal gebied blinkt Loewe weer uit, dit keer met de klang m1. Hiermee kun je altijd en overal muziek luisteren. En dat in stijl, zonder te slepen met onhandige, veel te grote speakers. Deze elegante draagbare speaker is uiterst compact. Met zijn kleine formaat past de Loewe klang m1 in je broekzak of je handtas en kun je hem zelfs rond je pols dragen. Met de Loewe klang m1 kun je overal genieten van je muziek met een geweldige geluidskwaliteit. Speel hits af op je smartphone, tablet of laptop. De draagbare bluetoothspeaker detecteert ze automatisch en speelt ze af. Zo komt je muziek werkelijk tot leven. De Loewe klang m1 ziet er erg modieus uit. Hij is gemaakt uit roestvrijstaal en verkrijgbaar in Silver en Graphite Grey. Met zijn lederen draagriem is de klang m1 een schitterend accessoire. Muziek luisteren doe je dus in stijl, ook on the go. In je tuin, een hotelkamer of op het werk. Je luistert muziek waar je maar wil, want met 6,3 x 13,3 cm is de speaker zo klein dat je hem altijd op zak kunt hebben.

 

Loewe

Wil je meer projecten bekijken van Loewe?

___

Dealers: