Loewe en Mimi, gepersonaliseerd geluid

Gepersonaliseerd geluid | Loewe x Mimi Defined

Televisiekijken wordt een unieke, gepersonaliseerde luisterervaring

Iedereen ervaart de volheid van het geluid van een liedje of film anders, want ons gehoor verschilt van persoon tot persoon en evolueert naarmate we ouder worden. De geluidsperceptie bereikt meestal een hoogtepunt op de leeftijd van 20 en neemt daarna geleidelijk af.  Dit effect heeft ook een invloed op de geluidservaring van televisie. Door de technologieën te combineren, kunnen Mimi Defined™ en Loewe geluid afstemmen op het persoonlijke gehoor.

Nu kan elk detail gehoord en beleefd worden met duidelijkere, warmere en meer evenwichtige klanken. Zo zal de luisteraar bijvoorbeeld gesproken details in muziek, films en documentaires makkelijker kunnen waarnemen en geluiden beter kunnen onderscheiden, wat voor een vollere klank zorgt. Mimi Defined™ creëert een gepersonaliseerde tv-ervaring die is afgestemd op de persoonlijke luisterbehoeften. Met Mimi Defined™ kan vanaf nu elke generatie genieten van optimaal hoorcomfort en gepersonaliseerd geluid. De combinatie van de beste Loewe hardware en het gepersonaliseerde geluid van Mimi Defined™ zorgt voor de ultieme unieke luisterervaring. De software van Mimi Defined™ die vroeger alleen in koptelefoons werd aangeboden kan nu voor de eerste keer wereldwijd ook gebruikt worden in de luidsprekers van Loewe televisies, met één enkel knopje op de afstandsbediening.

Mark Hüsges, CEO van Loewe: “Bij Loewe is het geluid van een televisie net zo belangrijk als de beelden. We combineren de meest hoogwaardige hardware met de nieuwste software om onze klanten de best mogelijke tv-ervaring te bieden, zowel op het vlak van geluid als beeld. Je favoriete serie heeft vanaf nu naast haarscherpe beelden ook glasheldere klanken.”

 

Loewe en Mimi, gepersonaliseerd geluid

Loewe en Mimi, gepersonaliseerd geluid

 


Loewe en Mimi, gepersonaliseerd geluid

Loewe x Mimi


Sinds 1923 houdt Loewe zich bezig met de innovatie van de televisie.
__
Meer informatie over Loewe?