Loewe, Bild 5 OLED, Televisie, Geluid

Loewe | Bild 5 OLED

State of the Art

Een Smart LED tv met een design gebaseerd op de sixties, een topkwaliteit aan beeld en geluid en de allernieuwste technieken die eenvoudig te bedienen zijn. De Loewe bild 5 – OLED biedt het allemaal. Verschillende volumes en opstel- varianten zijn individueel te combineren. Bovendien kan bild 5 – OLED worden uitgebreid met een soundbar of klang 5 luidsprekers en een subwoofer.

Bild 5 werd geïnspireerd op de lichtheid en het optimisme van de swinging sixties, the Beatles, de ruimtevaart, minirok, love and peace. Met een display dat slechts 4,9 mm dun is en dus dunner dan de meeste smartphones, lijkt bild 5 bijna gewichtloos. Als contrast met het futuristische ultraplatte beeldscherm koos Bodo Sperlein, Creative Director van Loewe, voor één van de oudste designmaterialen: hout. Hierdoor ontstaat een overtuigende individualiteit. Om er zeker van te zijn dat het geheel in de woning past, kan het model naar wens worden samengesteld aan de hand van verschillende modules: Silver Oak of Piano Black, met optionele soundbar of aangevuld met Loewe luidsprekers, als Floor Stand in Silver Oak of Black Oak of als monitorvariant aan de muur. Bild 5 is verrassend flexibel.

Beeldkwaliteit
OLED-technologie genereert door lichtgevende, organische pixels een spectaculaire beeldkwaliteit. Anders dan bij LCD tv’s is er geen achter- grondverlichting nodig. De LED’s zijn zwart als ze uit zijn en dat met een reactietijd van minder dan een microseconde. Van glinsterend licht naar de donkerste nacht dus. Snelle bewegingen zorgen hiermee voor een tot dusver ongekende levendigheid.

Loewe, Bild 5 OLED, Televisie, Geluid

 

Opslagcapaciteit van 1.000 GB
Bild 5 heeft een geïntegreerde harddisk (DR+) met een opslagcapaciteit van 1.000 GB. Een voetbalwedstrijd kijken en tegelijkertijd een detective en een lm opnemen is mogelijk, ook wanneer dit allemaal op hetzelfde tijdstip wordt uitgezonden. Net als programma’s pauzeren en later weer verder kijken. En als het laat wordt, dan gebruikt u de Loewe TV als streamingclient. Het programma van de tv in de woonkamer neemt u gewoon mee naar de slaapkamer. Daar kijkt u op uw tweede Loewe tv verder. Of u bekijkt een opname van uw DR+ archief. Heel eenvoudig.

Sound
Het krachtige stereo geluidssysteem van 80 Watt met gesloten basre exbox zorgt voor warme, lage tonen en is kamervullend en volumineus. Vanwege het modulaire design kunt u afzonderlijke componenten individueel samenstellen en uw tv bijvoorbeeld met de bild 5 klang soundbar uitbreiden. Voor een concertzaalgevoel koppelt u de bild 5 aan klang 5 luidsprekers en de klang 5 subwoofer. Dankzij de intelligente wireless technologie communiceren luidsprekers en subwoofers zonder storende kabels met de bild 5. De geïntegreerde 5.1. audio-decoder bespaart de aanschaf van een afzonderlijke AV-receiver. Het levendige, genuanceerde geluid kan draadloos via een Bluetooth hoofdtelefoon beluisterd worden; ook het geluid van de lms. Bovendien kan muziek van de smartphone via Bluetooth direct naar de tv gestreamd worden.

 

Loewe, Bild 5 OLED, Televisie, Geluid

 

Bediening
De bediening is overzichtelijk en intuïtief. Op het aanpasbare homescreen kunt u zenders, opnamen, apps of externe bronnen eenvoudig opslaan. Ook bij Live tv behoudt u altijd het overzicht. Een tijdsbalk toont u bijvoorbeeld nauwkeurig de voortgang van alle programma’s. Met Tidal hebt u toegang tot meer dan veertig miljoen muzieknummers. Films en series vindt u in online videotheken zoals Amazon Video of maxdome. De apps hiervoor zijn al op het apparaat geïnstalleerd. Op YouTube zijn de populairste internetvideo’s beschikbaar. Opnamen starten, eenvoudig via de programmagids uw favoriete lms kiezen of snelle toegang tot achtergrondinformatie: met de Loewe app wordt alles nog eenvoudiger. Deze app is eenvoudig te downloaden op de smartphone of tablet.

 

De bild 5 biedt comfort, state of the art OLED technologie en design ineen. Hightech met een ziel dus. Er is reeds een Loewe bild 5.55 OLED vanaf 3.499 €.

Alle projecten van Loewe bekijken?

 

Tekst | Desiree Pennings
Fotografie | Loewe©

 

 

___

Dealers: