LOEWE BILD3 TV Televisie via The Art of Living Online

Loewe Bild 3

Living Smart. Past. Overal.

En hij past zich zeker aan. Voeg een warme, stijlvolle toets toe aan uw huis. Met een inspirerend design, heldere lijnen en verrassende combinaties van materialen. Ingetogen en elegant. Een televisie, designobject en geluidssysteem in één. Hightech met een oogstrelende en stijlvolle uitstraling. Op maat gemaakt voor puristen.

Met de nieuwe bild 3-productfamilie in large, medium en small uitvoering (55, 49 en 43”) toont Loewe zich een overtuigde voorvechter van de nieuwe ‘downsizing’ trend. De producten worden teruggebracht tot de essentie met focus op de hoogste kwaliteit. Er is er één voor iedereen.

De Loewe bild 3.55 oled is uitgerust met het extreem platte oled-scherm van amper 4,9 mm, dat dunner is dan de display van de meeste smart- phones, en toch bijzonder licht en discreet is – ondanks de behoorlijke grootte van 55”. Loewe bild 3.49 en 3.43 worden dan weer met de recentste lcd-displays aangeboden. De extreem platte Ultra HD-displays beschikken over een vier keer hogere resolutie (3.840 x 2.160 pixels). Hierdoor zijn haarscherpe details, perfecte contrasten en een enorme kleurglans zichtbaar – zelfs bij snelle bewegingen. De Loewe 3.55 OLED is nu verkrijg- baar aan €3.299  – €300  prijs- voordeel = €2.999.

Vraag uw Loewe dealer om meer informatie of ontdek meer op www.loewe.tv/be-nl.

LOEWE BILD3 TV Televisie via The Art of Living Online

LOEWE Speaker via The Art of Living Online

LOEWE Bild3, speakers, tv, interieurdesign via The Art of Living Online

LOEWE TV televisie via The Art of Living Online

LOEWE TV televisie via The Art of Living Online

 

Meer projecten van LOEWE zien? 

 

___

Contactgegevens:

  • Loewe Opta Benelux nv
  • Uilenbaan 84
  • 2160 Wommelgem

___

Dealers: