TAOL_Lise-Luyten_lan_slider4
TAOL_Lise-Luyten_lan_slider3
TAOL_Lise-Luyten_lan_slider1
TAOL_Lise-Luyten_lan_slider2
previous arrow
next arrow

Lise Luyten Interieurarchitect

Interieurarchitect Lise Luyten studeerde Interieur architectuur aan de universiteit van Antwerpen en werkte vervolgens bij een ontwerpbureau voor exclusieve veranda’s, ramen en deuren. In de vier jaar dat zij daar werkzaam was, deed ze regelmatig interieur-projecten voor particuliere klanten. Sinds 2019 is Lise volledig zelfstandig interieur architect en daardoor in staat grote, omvangrijke projecten op zich te nemen.

Ontwerpwijze

Haar stijl valt te omschrijven als strak met warme elementen en hier en daar een industriële touch. Het portfolio van Lise bestaat uit totaalprojecten waarbij ze veelal alles voor de klant uit handen neemt: van het ontwerp, de begeleiding van de uitvoering, tot aan de styling. Lise: “Met mijn ontwerp beoog ik een perfecte vertaling van de wensen en noden van de klant. Deze worden samengevoegd in een technisch haalbaar, stijlvol en tijdloos ontwerp. Een ontwerp sluit bovendien aan bij het verhaal van de opdrachtgever. Iedere persoon is immers uniek en dat mag ook in het interieur gezien worden.”

___

Alle exclusieve projecten van Lise Luyten bekijken?

  • |

Historisch pand in een nieuw jasje

Bij binnenkomst in het historisch pand is een ruime hal gecreëerd, waarbij maatwerk kasten van donker hout zorgen voor een strakke look & feel. In de kast zit bijvoorbeeld ook de toegangsdeur naar het toilet op onzichtbare wijze verwerkt, om het strakke gevoel te behouden.

Open architectuur met symmetrisch karakter

Een evenwichtige balans creëren tussen de klantwensen, materialen, functionaliteiten en de ruimte zelf. Deze benadering van interieurarchitectuur staat centraal in de ontwerpen van Lise Luyten. Voor de enthousiaste interieurarchitect is ontwerpen niet alleen haar beroep, maar ook haar grootste passie. Deze grootschalige renovatie is een goed voorbeeld van een gesloten uitstraling naar een open architectuur

Lise Luyten


“Een balans creëren tussen de klantwensen, materialen, functionaliteiten en de ruimte zelf. Dat staat centraal in de ontwerpen van Lise Luyten.”

___

Contactgegevens:

  • Lise Luyten Interieurarchitect
  • Dageraadlaan 10
  • 2340 Beerse


Web editor: Media team     |

Datum: 29 | jul | 2020


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Hemels Wonen

Hemels Wonen


Of het nu gaat om nieuwbouw, een verbouwing of de styling van een nieuw interieur.

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!