ligbedden, royal botania, tuinmeubelen

  • Royal Botania nv
  • Elsendonkstraat 146
  • 2560 Nijlen Belgium
  • Contact:
  • Tel.: +32 (3) 411 22 85
  •  

Ligbedden voor de wellnessbeleving | Royal Botania

Vernibo, het aannemingsbedrijf voor interieur en exterieur uit Bonheiden, heeft met de bouw en inrichting van het luxe wellness center ‘Perfect Sense’ een huzarenstukje neergezet. Meer nog, het hele project werd bedacht, georchestreerd en gecoördineerd door één enkel persoon: Annelies Claes, interieurontwerpster en bouwbegeleidster bij Vernibo, het familiebedrijf dat geleid wordt door haar echtgenoot. Bijna 5 jaar van haar leven besteedde ze dag in dag uit, onvermoeibaar en onophoudelijk, aan de realisatie ervan. Spreken van een titanenwerk is in dit geval nog licht uitgedrukt. Vooral de buitenruimtes zijn perfect afgewerkt. Alleen het meest exclusieve meubilair vind je hier. De ligbedden van Royal Botania sieren de wellnesstuin met veel charme.

Kenmerkend

Royal Botania ontwerpt iconisch, luxe tuinmeubilair voor veeleisende klanten. Door alleen materialen van de hoogste kwaliteit te gebruiken in combinatie met topvakmanschap, produceert Royal Botania strakke, opvallende meubelcollecties. Ze zijn wereldleider in het creëren van prachtige tuinmeubelen voor terrassen, zwembaden, tuinen en huizen die zowel stijlvol als duurzaam zijn.

ligbedden, royal botania, tuinmeubelen

Wellness

Wellness staat voor pure luxe, ontspanning en diepe rust. Een wellnesscenter als Perfect Sense is zeer geliefd bij de veeleisende klant, omdat het alles in huis heeft om jou een dag luxe, ontspanning en rust te bieden. De ligbedden van Royal Botania zijn overal in de tuin geplaatst: bij het zwembad, in de tuin en op de terrassen. De antraciete kleurstelling past perfect bij het buitenschrijnwerk. De ligbedden volgen daarnaast de strakke vormgeving van het gebouw.

Doel

In het begin van de jaren 90 waren luxe en verfijnd design beperkt tot binnenruimtes en werden ze zelden buitenshuis aangetroffen. Het doel van Royal Botania was om dat te veranderen. Ze hebben Royal Botania opgericht om prachtige buitenruimtes te creëren.
Onze inspirerende reis door de jaren heen heeft hen in staat gesteld om de creativiteit te kanaliseren en te streven naar uitmuntendheid. Het eindresultaat is een merk dat zich overgeeft aan comfortabel, goed gemaakt en prachtig gemaakt tuinmeubilair.

Tekst: Marlou Peters-Overkamp
Fotografie: Jaro van Meerten

____

____

Alle projecten bekijken van Royal Botania?