lift in huis, verolift, lift

  • Verolift
  • Xavier de Cocklaan 44
  • 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)9 240 15 60
  • E-mail: hello@verolift.be

Lift in huis | Verolift

Deze moderne villa is een echte eyecatcher. De residentiële wijk ten noorden van Antwerpen kenmerkt zich door een mix van klassieke en moderne woningen. Op de grond van deze villa stond dan ook een gedateerde woningen uit de jaren zeventig. Schellen Architecten besloot samen met de opdrachtgever om een geheel nieuwe woning te bouwen. Dit resulteerde in een hedendaags ontwerp waarbij eenheid de belangrijkste pijler was. De woning is niet alleen modern aan de buitenkant, binnen word je ook verrast door de moderne technologieën. Verolift is verantwoordelijk voor de liften in deze woning, en zeg nou eerlijk wie wilt er nou geen lift in huis?

Vakwerk

De woonkamer van de villa is aan alle kanten open. Aan één zijde leidt ze naar de keuken, aan de andere zijde loopt ze door naar een aparte zithoek. De trap leidt naar de overloop, waar een werkruimte is ingericht. Een meterslange schuifdeur stelt de bewoners in staat om de hal volledig af te sluiten van de woonkamer. De schuifdeur is een indrukwekkend element in deze woning. De deur is niet alleen meterslang, maar kan ook nog eens onzichtbaar weggewerkt worden tussen de muren.

lift in huis, verolift, lift

Aparte vleugel

Voor de bewoners van deze villa is niet alleen samenzijn met elkaar belangrijk, maar ook met familieleden. Omdat die soms van ver komen, was het nodig om slaapkamers te realiseren die van alle gemakken voorzien zijn. De vleugel op de eerste verdieping is speciaal voor de bewoners gerealiseerd. Een slaapkamer, dressing en badkamer waren niet genoeg, ook een aparte fitnessruimte en dakterras werden gerealiseerd. Daarnaast werd er een lift in huis geplaatst. De lift geeft toegang tot alle verdiepingen en maakt de woning toekomstbestendig.

Huisliften

Verolift is sinds 1998 dé specialist in huisliften, openbare liften en zakelijke liften. Niet alleen voor ontwerp en installatie kun je bij deze professional terecht, ook voor onderhoud en modernisatie staat het bedrijf garant. Denk jij na over een lift in huis? Breng dan een bezoekje aan de nieuwe showroom en test en ervaar!

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: German Bourgeat & PSG Studio 

_____

Verolift

_____

Meer projecten bekijken van Verolift?