lichte woning, perfect view window, the art of living

  • Perfect View Windows
  • Transportstraat 13
  • 6681 LP Bemmel

Lichte woning door gigantische raampartijen | Perfect View Windows

Perfect View Windows realiseert met het minimale het maximale. In deze villa, die gelegen is in Brabant, gingen mensen wonen met de wens om van binnenuit optimaal van de bosrijke omgeving te kunnen genieten. Binnen het ontwerp van CS2 Architecten hebben de professionals van Perfect View Windows hun steentje mogen bijdragen. Door deze complete villa te voorzien van ultra slanke MHB-profielen wordt eenheid gecreëerd tussen binnen en buiten en creëer je automatisch een lichte woning. Massief stalen profielen die een aanzichtbreedte kunnen behalen van slechts 3 cm gecombineerd met grote glasoppervlakken verwelkomen elke lichtstraal.

lichte woning, perfect view window, the art of living

Optimaal gebruik lichtinval

Naast dat natuurlijk lichtinval de voeding is van ieder interieur is het met name in tijden van thuiswerken zeer prettig jouw woning hiervan te voorzien. Bij dit project hebben ze ideeën weer mogen converteren in werkelijkheid. Massief staal is hier gecombineerd met diverse soorten materialen. In de achtergevel van deze lichte woning halen de verschillende materialen het beste in elkaar naar boven. De minimalistische profielen positioneren zich dan ook uitstekend in deze gevel. Dankzij de thermische onderbreking zijn deze kozijnen niet alleen ultra slank, maar tevens uitstekend geïsoleerd.

lichte woning, perfect view window, the art of living

Meer over Perfect View Windows

Perfect View Windows is de specialist op het gebied van onder andere ultra slanke stalen kozijnen, ramen en balustrades voor binnen en buiten. Met de producten die Perfect View Windows aanbiedt levert het bedrijf een minimalistisch design met de waardes van nu. Perfect View Windows beschikt over hun eigen productielijn aan binnenkozijnen, daklichten en trappen onder de naam Sta-Bi. De lassers van het bedrijf zijn gespecialiseerd in het fijne staalwerk en nemen enkel genoegen met de hoogste kwaliteit maatwerk.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Perfect View Window

___

___

Meer projecten bekijken van Perfect View Windows?