gietvloer, drt gietvloeren, strakke vloer, moderne vloer

  • DRT Gietvloeren
  • Vughterstraat 280
  • 5211 GR ‘s-Hertogenbosch

Lichte gietvloer | DRT Gietvloeren

Deze moderne bungalow in de bossen is een werkelijke droomwoning. Architect Maarten Hendrickx van CKX Architecten vertaalde de wensen van de bewoners naar een passend ontwerp. De bewoners wilden graag iets kleiner gaan wonen en verruilden hun klassieke villa voor een bungalow. De ruimtes zijn zo ingedeeld dat je met elkaar in contact blijft, maar dat er wel een open gevoel heerst. Net als het exterieur, moest het interieur een moderne, strakke uitstraling krijgen. Mede dankzij de lichte gietvloer van DRT Gietvloeren, is het eindresultaat verbluffend. 

Modern interieur

De bewoners wilden graag een grote, sfeervolle leefkeuken met eetkamer. Vanuit deze ruimte is er een open verbinding met de woonkamer. Dit zorgt voor een prettige doorloop en staan alle ruimtes in direct contact met elkaar. Om het gevoel van verbondenheid te versterken is er gekozen om in verschillende vertrekken dezelfde vloer te plaatsen. Dezelfde vloer zorgt niet alleen voor eenheid, maar ook voor optisch grotere ruimtes.

Strakke gietvloer

De vloer is niet alleen een aanwinst en aanvulling voor het interieur, maar is ook nog eens praktisch. Een groot voordeel van een gietvloer is dat deze heel gemakkelijk over vloerverwarmingen en bestaande vloeren gelegd kunnen worden. Daarnaast is de vloer ook nog eens heel onderhoudsvriendelijk, wel zo fijn. Een perfecte oplossing wanneer je op zoek bent naar een strakke vloer die in verschillende ruimtes naadloos over kan lopen net zoals in deze bungalow.

gietvloer, drt gietvloeren, strakke vloer, moderne vloer

gietvloer, drt gietvloeren, strakke vloer, moderne vloer

gietvloer, drt gietvloeren, strakke vloer, moderne vloer

Tekst: Monique Jansen
Fotografie: Jaro van Meerten

____

DRT Gietvloeren, Gietvloer betonlook, betonnen vloer, gietvloeren, betonlook vloeren, the art of living

____

Meer projecten bekijken van DRT Gietvloeren?