Levenslang wonen in stijl: de prachtige Concrete House woning te Bouwel

Concrete House

Wanneer het aankomt op het ontwerpen van een huis, staat duurzaamheid en levenslang comfort centraal. In Bouwel heeft architect Valerie Willems een meesterwerk gecreëerd dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is maar ook is ontworpen met het oog op levenslang wonen. De woning, ontworpen door Valerie Willems en vastgelegd door de getalenteerde fotograaf Guyne-Us Photography, is een architectonisch hoogstandje dat zich bevindt op een hoekperceel in Bouwel.

Levenslang comfort op het gelijkvloers

Het gelijkvloers is slim ingedeeld en omvat zowel het dag- als nachtgedeelte. De L-vormige structuur, waarbij de binnenhoek naar de tuin is gericht, biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en esthetiek. De keuken en het overdekte terras fungeren als scharnierpunten, waardoor er maximaal zicht is op de prachtige tuin.

Woning, huis, Concrete Hous, The Art of Living

Een tweede thuis op de eerste verdieping

Op de eerste verdieping vinden we twee logeerkamers en een kleinere badkamer, perfect ontworpen voor de kleinkinderen. Niet alleen dat, maar er is ook gedacht aan de mogelijkheid van inwonende hulp; een van de logeerkamers is uitgerust met een kitchenette, waardoor zelfstandig wonen mogelijk is.

Een technologisch hoogstandje

De woning is niet alleen visueel aantrekkelijk, maar ook technologisch geavanceerd. Met een bodem-water warmtepomp van het merk Nibe, ventilatiesysteem van Komfovent en zonnepanelen met een indrukwekkend E-peil van 6 en S-peil van 29, laat de woning zien dat duurzaamheid en comfort hand in hand kunnen gaan.

Een toekomstgericht ontwerp

Deze woning in Bouwel is niet zomaar een huis; het is een toekomstgericht ontwerp dat rekening houdt met de evolutie van het leven. Met een kelder voor technische ruimte, wasberging en een polyvalente ruimte, is het huis ontworpen om aan te passen aan de behoeften van zijn bewoners, nu en in de toekomst.

Hier komt het woord ‘woning’ niet alleen tot leven, maar het wordt een symbool van comfort, duurzaamheid en levenslang wonen in stijl.

Editor: Media Team RRO

Datum: 04-03-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Guyne-Us Photography