slider2
slider3
slider4
slider1
previous arrow
next arrow

LEROU Architectural Hardware

IJzerwaren

De afdeling Architecturale ijzerwaren is gespecialiseerd in deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag, restauratiebeslag en veiligheidsbeslag en exclusieve keuken-, badkamer- en garderobe-accessoires. De nadruk ligt op ambachtelijk vervaardigd en exclusief beslag voor zowel restauratie als hedendaagse projecten. Onze showroom wordt dan ook druk bezocht door (binnenhuis-) architecten, restaurants en schrijnwerkers die vakmanschap hoog in het vaandel dragen. Particulieren zijn natuurlijk ook zeer welkom.

 

___

Alle projecten van LEROU Architectural Hardware bekijken?

 

LEROU Architectural Hardware


“De afdeling Architecturale ijzerwaren is gespecialiseerd in deurbeslag, raambeslag en meubelbeslag, restauratiebeslag en veiligheidsbeslag en exclusieve keuken-, badkamer- en garderobe-accessoires.”

 

___

Contactgegevens:

  • LEROU Architectural Hardware
  • Monnikenwerve 131
  • B-8000 Brugge


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | jan | 2021


Tags:

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


SAPA by Hydro Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren Ramen en deuren moeten naadloos aansluiten bij de architectuur en geven karakter aan de woning. Details zijn belangrijk. Terwijl je investeert in mooi design, bespaar je op energie en denk je aan het milieu. Naast een mooi design, biedt SAPA ramen […]

Loxone

Loxone


Loxone is een totaaloplossing op vlak van home & building automation…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media

error: Content is protected !!