• Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Lekker dagje wellness | Alpha Industries  

De Waterweg in België verzamelt in dit wellnesscentrum alle deugden die de sauna kan bieden. Je zal volledig tot rust komen in een rustige, landelijke sfeer. Samen met Alpha Wellness Sensation creëren ze een concept waarbij je zowel binnen als buiten in een privétuin volop kan genieten. De cilindervormige Eclipse Sauna is de meest charmante buitencabine en vult de tuin perfect met houten terras en vuurkorf. Dit exemplaar is uitgerust met Himalaya zoutstenen om nog meer voordelen te geven van deze outdoor ervaring. Maar er is meer! Lees verder wat je nog meer zult treffen tijdens jouw dagje wellness in dit prachtige resort. 

Optimale ontspanning

De stoomruimte is uitgerust met comfortabele loungebank. De ledverlichting benadrukt de donkere, verleidelijke kleur van mozaïek, wand- en vloertegels. Chaleur infraroodstralers worden gebruikt in de open ruimte. Vanwege de kortere golflengte van deze stralers dringt de energie rechtstreeks in het lichaam. Dit centrum is ideaal om uw gezondheid te versterken, uw lichaam te zuiveren en te ontspannen. Boek meteen je dagje wellness! 

Meer over Alpha Industries 

De hele kracht achter dit wellnesscentrum is Alpha Industries, dé expert op het gebied van complete wellness. De standaard afgewerkte producten fabriceert Alpha Industries volledig zelf. Hun expertise op dat vlak gaat bijna vijftig jaar terug. Al sinds 1970 zijn ze hiermee bezig in Hasselt. In 2000 hebben ze de productie overgeheveld naar Moldavië, waar eigen vakmensen het arbeidsintensieve aspect van saunacabines uitvoeren. Ze zijn de grootste Belgische wellnessfabrikant en maken sauna’s voor zowel hun eigen merken Alpha of dr. Kern als private labels op vraag van enkele klanten.  

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

luxe badkamer, alpha industries, wellness, homespa, ontspanning

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?