• Verolift
  • Xavier de Cocklaan 44
  • 9831 Sint-Martens-Latem (Deurle)
  • Contact:
  • Tel.: +32 (0)9 240 15 60
  • E-mail: hello@verolift.be

Langer thuis wonen met de huislift | Verolift 

Wie vandaag bouwt, denkt ook aan morgen. Op onze oude dag willen we nu eenmaal zo lang mogelijk thuis blijven wonen. Dit verklaart, samen met de drang naar meer comfort, de opvallende opmars van de huislift. Verolift, een familiebedrijf dat al sinds 1998 garant staat voor uitmuntende kwaliteit én dito service, biedt bovendien een hele range huisliften met flexibele maatvoering, diverse technologieën en tal van esthetische mogelijkheden, op maat van je woning én persoonlijke smaak.  

Optimaal wooncomfort 

De redenen waarom mensen vandaag kiezen voor een huislift zijn legio. Voor minder mobiele mensen vormt dit uiteraard dé uitkomst om de verdiepingen – tot 4 bouwlagen – te overbruggen. Met een huislift zet men ook in op ‘levensbestendig wonen’, zodat je op je oude dag niet hoeft te verhuizen. Maar ook wie liever niet met volle boodschappentassen of de kinderbuggy zeult op de trap, bijvoorbeeld vanuit de ondergrondse garage, heeft baat om al bij de start van een bouwproject te kiezen voor een huislift.  

Veel toepasmogelijkheden

De huisliften van Verolift vinden hun weg naar uiteenlopende projecten: ééngezinswoningen en villa’s, maar ook kangoeroewoningen, cohousingprojecten, duplexappartementen en kleine appartementsgebouwen. Dankzij de nieuwste ontwikkelingen en technologieën is ook de integratie van een huislift in een bestaand gebouw steeds vaker mogelijk. Zo beschikt Verolift over compacte personenliften met beperkte liftput en uitloophoogte. De specialisten van Verolift informeren je graag over de mogelijkheden in jouw woning. 

huislift, Verolift, The Art of Living

Energiezuinig en uiterst stil 

Het liftaanbod is ook qua formaat zeer uitgebreid: van een XS lift met kooidimensie vanaf amper 48 op 55 cm tot een ruime lift van 1m20 op 1m50. Er zijn modellen met automatische schuifdeur of draaideuren en de mogelijkheid is er om te kiezen voor 1 tot 3 toegangen. Ook al zijn huisliften trager dan traditionele personenliften – dit werd zo wettelijk bepaald – ze zijn ook een stuk energiezuiniger en stiller. Verolift zet volop in op energiezuinige duurzaamheid met de nieuwste generatie liften voorzien van een Gearless aandrijving. De elektrische en muisstille K-Motion lift met efficiënte technologie en ruimtebesparende installatie – behoeft geen machinekamer – is daar een treffend voorbeeld van.  

Service 24/7 

Geen kwaliteit zonder service. In tegenstelling tot een traditionele personenlift hoeft een personenlift niet jaarlijks gekeurd te worden, tenzij hij in een beroepsomgeving gebruikt wordt. Regelmatig onderhoud is daarentegen wel een must. Het team van Verolift, met eigen plaatsers en herstellers, staat 24/7 ter beschikking. Je kan steeds op hen rekenen voor het onderhoud en een snelle interventie wanneer nodig. Het team staan ook in voor een piekfijne installatie en minutieuze afwerking van je gepersonaliseerde lift. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Verolift

_____

Verolift

_____

Meer projecten bekijken van Verolift?