Landgoed “Larendael” | Vlassak-Verhulst

Harmonieuze combinatie tussen duurzaamheid en symmetrie

Wonen op een landgoed in het Gooi lijkt een droom. Op één van de mooiste locaties van Laren, realiseerde exclusief villabouwer Vlassak-Verhulst het “Landgoed Larendael”. Met zicht op een prachtig aangelegde tuin is dit een droomlocatie om te wonen en te genieten op het allerhoogste niveau. De gemeente Laren is verheugd over deze vijf prestigieuze appartementen met exclusieve allure.

Qua architectuur werd met veel respect een harmonieuze combinatie verworven tussen duurzame bouwmaterialen en juiste symmetrische vormgeving. Dit neoclassicistisch landhuis bevat vier luxueuze appartementen, allen voorzien van veel licht en ruimte, alsook een prachtig penthouse met alle denkbare luxe.

Privé-park

Rondom het landhuis, dat de grandeur ademt van een mooie château, werd een magnifiek privé-park van 12.000 m² aangelegd. Het park integreert qua ontwerp en aanplant op natuurlijke wijze in de bestaande aanplant van het Goois natuurreservaat. Hierdoor wordt de indruk van een authentiek landgoed extra versterkt.


Het park integreert op natuurlijke wijze in de bestaande aanplant van het Goois natuurreservaat


Thuishaven
Landgoed “Larendael” is een zeer representatieve en uitzonderlijk comfortabele “thuishaven”. De entree is geheel in stijl afgewerkt met exclusieve materialen en er zijn overal dubbele inkomdeuren. Er is een lift voorzien die u naar alle appartementen brengt.

Elk appartement heeft de beschikking over twee ruime parkeerboxen, waarin 2 tot 4 wagens kunnen geparkeerd worden, in de parkeergarage onder het gebouw en twee parkeerplaatsen op het buitenterrein, waar een geheel omgroeide parkeerplaats werd aangelegd.


In het zonnigste hoekje kunnen de bewoners genieten van een mooi buitenzwembad


Wellness
In het zonnigste hoekje van het afgesloten park kunnen de bewoners genieten van een mooi buitenzwembad en een riant badhuis. Dit laatste herbergt een sauna, een douche met omkleedruimte, een toilet en een fitnessruimte met openslaande deuren met een heerlijk terras met zicht op het zwembad en de tuin.

 

___

Contactgegevens:

  • Vlassak-Verhulst N.V.
  • Moerstraat 53
  • 2970 ’s-Gravenwezel
  • Contact
  • Tel. : +32 (0)3685 07 00
  • Mob: BE : +32 (0)495 20 21 55
  • Mob.: NL : +31 (0)6 28 942 539