landelijke villa, Magnus Villas, the art of living

  • Magnus Villas
  • Hoogbuul 30
  • 2250 Olen, België

Landelijke villa | Magnus Villas

Deze innemende villa bevindt zich in Keerbergen. In het voorjaar van 2020 leverde Magnus Villas deze landelijke villa op. De villa werd opgetrokken in recuperatie paepesteen en in wildverband gemetseld. In combinatie met ankers en pottelbergse rode vieilli dakpannen krijgt men een klassieke landelijke villa. Echter verkregen ze door middel van speling in de dakvolumes, lettend op het links laag hangend dak, toch een speels uiterlijk. Het verspringend metselwerk rond de ramen en de deur zorgen voor extra accenten. De donkere kozijnen geven de villa een moderne touch. We praten graag verder over dit mooie project, maar laten het uiteindelijk aan de prachtige beelden over…

landelijke villa, Magnus Villas, the art of living

landelijke villa, Magnus Villas, the art of living

Vogelzang

De voorkant van deze landelijke villa is heel indrukwekkend, omdat de grootte van de villa meteen duidelijk wordt. Aan de achterkant heeft de villa grote glaspartijen, omdat de klant veel zonlicht wenste te ervaren om optimaal te kunnen genieten van zijn prachtige tuin. Hierin kom je helemaal tot rust. De ramen zijn hier in steel louk aluminium met dagkanten van 18cm. De villa bevindt zich in een doodlopende straat waardoor de bewoners geen last hebben van verkeer; je kan er de vogels horen fluiten. Ook kan er genoten worden van een frisse duik in het zwembad.

landelijke villa, Magnus Villas, the art of livinglandelijke villa, Magnus Villas, the art of living

Meer over Magnus Villas

Sinds 2010 realisaseert het team van Magnus Villas exclusieve villabouwprojecten. Je kan bij Magnus Villas terecht voor een coördinatie van jouw bouwproject van A tot Z. Het is het doel van Magnus Villas om je villa te bouwen volgens een weerspiegeling van de wensen met de nodige bouwkundige expertise. Laat de ervaring van Magnus Villas spreken. Klik gerust verder naar andere projecten van Magnus om een indruk te krijgen van hun portfolio.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Magnus Villas

___

Klassieke villa met talrijke details, Magnus villa’s, Klassieke villa

___

Meer projecten bekijken van Magnus villas?