Landelijke tuin in natuurlijke omgeving  | Buijtels Buitengewone Tuinen

Deze prachtige woning is een woondroom van vele. De tuin grenst namelijk aan een prachtig natuurgebied. Buijtels Buitengewone Tuinen kreeg de opdracht om een landelijke tuin te creëren die naadloos aansluit bij de omgeving. Dit natuurgebied was dan ook het uitgangspunt van het ontwerp. De vijver, welke onderdeel is van het natuurgebied, is onderdeel van een uitzicht wat niet snel gaat vervelen. Door een combinatie te maken van landelijke elementen maar ook nieuwe, moderne aspecten, is de tuin een perfect geheel.

Fantastisch uitzicht 

De woning heeft een moderne uitstraling door het materiaalgebruik en de strakke contouren. Het huis oogt rustig door gebruik van lichte kleuren. Door het afwisselend gebruik van het hout, wat een natuurlijk materiaal is, kon er een mooie vertaalslag worden gemaakt naar de tuin. De uitdaging van dit project was dan ook om een soepele verbinding te maken tussen het strakke, moderne huis en het naastgelegen natuurgebied.

Landelijke tuin

Buijtels heeft er voor gekozen om meerdere zitgelegenheden rondom het huis aan te leggen. Zo kun je op verschillende plekken in de tuin genieten van het bijzondere uitzicht. Om de moderne, strakke stijl van het huis terug te laten komen, zie je door de gehele tuin elementen terug komen die deze stijl versterken. Zo ook de kenmerkende, in beton gegoten stoelen op het terras. De tuin heeft een afwisseling met natuurlijke en moderne elementen waardoor je niet alleen kunt genieten van de natuur, maar waar ben je ook één met de natuur.

 

Tekst: Ieke Hoekstra
Fotografie: Buijtels Buitengewone Tuinen

___

Meer projecten bekijken van Buijtels Buitengewone Tuinen?


Buijtels Buitengewone Tuinen


“Ontzorging, begeleiding, advisering en realisatie van droomtuinen.” 

__


Meer informatie over Buijtels Buitengewone Tuinen?