Landelijke keuken, Dauby, deurbeslag, vlindergrepen, italiaans, unieke details, zwart

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Landelijke keuken met stijl | Dauby

Deze prachtige landelijke keuken is een echte blikvanger. Door het gebruik van zachte natureltinten in combinatie met donkere details krijgt de ruimte een bijzonder contrast. De keuken is tot in de puntjes verzorgd met een aantal unieke details, waaronder de prachtige vlindergrepen. Dauby is verantwoordelijk voor dit luxe deurbeslag.

Luxe touch

De landelijke keuken heeft een luxe en stijlvolle uitstraling. De hoogwaardige afwerking in combinatie met de zachte tinten en houten vloer zorgen voor een bijzonder contrast. De keuken beschikt over een los eiland, dat in dezelfde stijl is vormgegeven als het kookgedeelte. Dit keukeneiland staat centraal in de ruimte en creëert een bepaalde ruimtelijkheid.

Landelijke keuken, Dauby, deurbeslag, vlindergrepen, italiaans, unieke details, zwart

Zwarte vlindergrepen

De crèmekleurige fronten van de landelijke keuken werden gecombineerd met vingergrepen van Dauby. Deze grepen komen uit de Pure collectie en zijn uitgevoerd in Verouderd IJzer. De verbinding van de zachte natureltinten van de fronten en de muren geven een mooi contrast met de zwarte grepen. Dit contrast wordt weer verder doorgetrokken in andere accenten van de ruimte. De stangen boven het werkblad, het fornuis en natuurlijk het granieten werkblad zijn hier voorbeelden van.

Italiaans deurbeslag

Bij Dauby gaat het niet alleen om hoogwaardige kwaliteit, maar ook om een unieke uitstraling. Doordat het bedrijf werkt met natuurlijke materialen, heeft ieder product een eigen buitengewone uitstraling. De designs komen tot stand door traditionele Italiaanse invloeden te combineren met innovaties van het heden. Dit Italiaanse accent komt duidelijk naar voren in de prachtige projecten van het bedrijf.

Tekst: Dauby
Fotografie: Dauby 

___

Landelijke keuken, Dauby, deurbeslag, vlindergrepen, italiaans, unieke details, zwart

___

Meer projecten bekijken van Dauby?