landelijke keuken, dauby, the art of living

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Landelijke keuken met charmant deurbeslag | Dauby 

Perfectie bestaat, zeker als het gaat om styling van een interieur. De fotocollage die je hier treft bewijst dat. Elk detail voegt iets toe aan de beleving. De setting is helder: een ruime, witte, landelijke keuken met prachtig natuursteen, een compleet blad maar ook als spatwand. De koperen pannen zijn opgehangen, zodat schoonheid en functionaliteit elkaar ontmoeten. De zwarte barkrukken bevatten schapenvachten, om die landelijke stijl te benadrukken. Ieder potje, plantje en flesje staat er zo uitgebalanceerd, dat je er niks zou weghalen. Maar de details gaan nog veel verder: we zien strakke, moderne verlichting die minimalistisch naar beneden zeilt. Maar de deurknoppen van Dauby aan de kastenwand komen weer uit een duidelijke landelijke lijn. Veel subtiliteiten, uiterste perfectie.  

Evenwicht

In deze woning wist Freja Home Styling het perfecte evenwicht te bewaren tussen modern en nostalgisch. Heerlijk veel licht en ruimte, strakke elementen en veel wit maar zonder in te boeten aan gezelligheid en elegantie. De ruwhouten balk binnen deze landelijke keuken zorgt voor een nostalgische cosy sfeer. Maar ook de zwarte meubelknoppen PBU45 uit de vlinderlijn in Verouderd IJzer/Zwart van de Pure® collectie van Dauby geeft het strakke interieur een tijdloos karakter. Ook de superhandige maar erg sfeervolle stangen voor potten en pannen achter het fornuis zorgen voor een authentieke toets in het moderne interieur. Een unieke combinatie!  

landelijke keuken, dauby, the art of living

Meer over Dauby 

Voor exclusief raam- en deurbeslag ben je bij Dauby aan het juiste adres! Naast raam- en deurbeslag heeft deze specialist ook een groot assortiment aan badkamer- en keukenaccessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers. Doordat de combinatie van deze producten kan er een totaalpakket worden aangeboden, zodat het interieur in dezelfde stijl kan worden opgeleverd. Ieder product heeft zijn eigen unieke uitstraling. Dit komt doordat ze werken met natuurlijke materialen en metalen. Daarnaast zijn de producten ook duurzaam en recyclebaar! Ook design is een groot onderdeel van het aanbod. Het design is tot stand gekomen door het traditionele Italiaanse invloeden te combineren met de innovaties van het heden. 

landelijke keuken, dauby, the art of living

In samenwerking met: Freja Home Styling

Tekst: Marlou – Peters Overkamp
Fotografie: Dauby

___

___

Meer projecten bekijken van Dauby?