Landelijke keuken, Augustijns keukens en interieur, luxe keuken, wit, exclusief

  • Augustijns Keukens & Interieur
  • Kalmthoutsesteenweg 193, Wuustwezel
  • Kontichsesteenweg 35, Aartselaar
  • Antwerpse Steenweg 84, Lochristi

Landelijke keuken met klassieke details | Augustijns Keukens en Interieur

Deze bijzondere woning in klassieke stijl is gelegen in een groene omgeving. De bewoners wilden de tijdloze uitstraling van de woning doortrekken in het interieur. Augustijns Keukens en Interieur realiseerde een landelijke keuken die naadloos aansluit op de rest van het interieur.

Bijzonder vakwerk

De landelijke keuken van de woning sluit perfect aan op de omgeving. Omdat de bewoners als wens hadden dat het interieur voor lange tijd mee zou gaan, is er een tijdloze keuken gecreëerd. De gehele keuken is handgeschilderd in combinatie met kasten van fineer. Omdat de bewoners zo te spreken waren over Augustijns Keukens en Interieur, mocht het bedrijf dezelfde stijl ook doortrekken in de badkamermeubels.

Centraal keukeneiland

Het op maat gemaakte keukeneiland is centraal geplaatst en wordt verlengd met de eettafel. Boven het kookeiland hangt bijzondere verlichting van smeedijzer, die perfect past bij de smeedijzeren vitrine. In de hoge kastenwand, achter het keukeneiland, bevindt zich de benodigde keukenapparatuur. Daarnaast beschikt de landelijke keuken over een speciale ontbijthoek voor de kinderen.

Landelijke keuken, Augustijns keukens en interieur, luxe keuken, wit, exclusief

Van wens tot ontwerp

Augustijns Keukens en Interieur is een gevestigde naam in de meubel- en keukenindustrie. Het bedrijf begeleidt klanten van begin tot eind, dit om de klant maximaal te ontzorgen in het gehele proces. Vooraf wordt een stappenplan gemaakt en gekeken naar de technische haalbaarheid van een project. Op deze manier biedt het bedrijf een totaalconcept aan, van wens tot ontwerp.

 

Tekst: Augustijns Keukens en Interieur
Fotografie: Augustijns Keukens en Interieur

____

Landelijke keuken, Augustijns keukens en interieur, luxe keuken, wit, exclusief

____

Meer projecten bekijken van Augustijns Keukens & Interieur?