Schoonhoven Keukens, Dauby, stoere keuken, landelijk

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Landelijk stoere keuken | Dauby  

Deze keuken laat zien dat landelijk en stoer prima gecombineerd kunnen worden. De landelijke elementen van deze keuken zijn zo ingezet dat het die stoere uitstraling krijgt die de bewoners graag wilde hebben. De meubelgrepen van deze stoere keuken van Dauby dragen sterk bij aan dit eindresultaat.  

Natuurlijke kleuren en materialen

Het grove hout wat is gebruikt voor de fronten van de keuken geven de ruimte een rauwe uitstaling. Verder is er ook in de aankleding van de stoere keuken ook veel gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout en steen. Ook in deze accessoires is er gekozen voor een grove afwerking, zodat de stoere uitstraling overal wordt doorgevoerd. De neutrale, natuurlijke kleuren die zijn toegepast in de stoere keuken wordt de landelijke stijl niet overgeslagen. Taupe en grijs zijn kleuren die veel terugkomen in de ruimte en zorgen voor eenheid en rust.  

Milieubewust

Naast dat de meubelgrepen een erg stijl bewuste keuze is, is het ook een erg milieubewuste keuze. Deze grepen zijn namelijk van dePure ® collectie, in deze collectie zijn alle artikelen van natuurlijke materialen gemaakt en zijn deze ook nog eens volledig recyclebaar. Ook worden de producten op een duurzame manier geproduceerd.  

Specialist op vele vlakken

Dauby is niet alleen specialist op het gebied van meubelgrepen. Ook op het gebied van ramen- en deurenbeslag is het bedrijf expert. Verder is Dauby actief op het gebied van keuken- en badkamer accessoires, metalen tegels, gordijnaccessoires en geurdispensers.  

Schoonhoven Keukens, Dauby, stoere keuken, landelijk

 

Tekst: Charlotte Adriaansen 
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?