ABC Projects. Dauby, landelijk doorleefd interieur

  • Dauby
  • Uilenbaan 86
  • B-2160 Wommelgem | Antwerpen

Landelijk doorleefd interieur | Dauby 

In deze woning leeft een landelijke sfeer. In samenwerking met Dauby heeft ABC Projects een prachtig ontwerp neergezet voor dit interieur. Dauby heeft het deur-, raam- en meubelbeslag tot in detail verzorgd. Dit zorgde samen voor een landelijk doorleefd interieur.

Landelijk en rust

In deze woning kom je helemaal tot rust. De landelijke uitstraling en het neutrale kleurgebruik geven een ontspannende sfeer. Landelijk en stoer wordt gecombineerd door de zwarte stalen deuren en het gebruik van hout.  ABC Projects heeft voor deze woning de balans gevonden tussen sfeervol wonen en wooncomfort 

ABC Projects. Dauby, landelijk doorleefd interieur

ABC Projects. Dauby, landelijk doorleefd interieur

Natuurlijke materialen

De handgemaakte producten van Dauby zijn in van natuurlijke materialen en in zandmallen gegoten. Ieder product is uniek, door de werkwijze met deze zandmallen. De producten zijn niet alleen van natuurlijke materialen en uniek, maar hebben ook een mooie, authentieke uitstraling. De deur-, raam- en meubelbeslagen zijn door de gehele woning terug te vinden. Zo zie je de subtiele handgrepen op de keukenkastjes, maar ook bij de grote kastruimte in de gang. Verder zijn de kasten in de woonkamer en de tuindeur voorzien van deurbeslag van Dauby. Voor de kasten in de keuken en woonkamer is voor hetzelfde ontwerp gekozen. Dit zorgt voor eenheid.  

 

Tekst: Silke van de Geijn
Fotografie: Dauby

___

badkamer in betonlook, Dauby, deurbeslag, zwart, strak, badkamer, beton, exclusief

___

Meer projecten bekijken van Dauby?