Umbris, lamellen overkapping

  • Umbris
  • Brandstraat 26
  • 9160 Lokeren

Lamellen overkapping | Umbris 

De opdrachtgevers van dit project maakten weinig gebruik van hun tuin. Zeker in de lente en de herfst, wanneer het af en toe echt nog wel eens mooi weer kan zijn, was het vaak net te koud om buiten te zitten. Terwijl het er in de zomer in de felle zon vaak weer te warm was om in de tuin van het buitenleven te kunnen genieten. De lamellen overkapping die nu in de tuin geplaatst is, is dé oplossing voor dit probleem. De bewoners kunnen dit deel van het terras nu afsluiten voor wind en regen, maar ook voor de zon. Hierdoor kunnen de bewoners nu van lente tot herfst van hun tuin genieten.  

Ideale oplossing

De lamellen overkapping is in dit geval een ideale oplossing. De overkapping zorgt namelijk voor verschillende oplossingen voor verschillende problemen. Dankzij de lamellen die zowel open als dicht gedraaid kunnen worden zitten de bewoners niet vast aan één oplossing voor één probleem maar kan er simpel en snel geschakeld worden tussen verschillende weersomstandigheden en behoeften.  

Umbris, lamellen overkapping

Aansluiting in stijl

De woning en de tuin van dit project zijn prachtig, daarom vonden de bewoners het erg belangrijk dat de lamellen overkapping volledig aansloot op deze stijl. Dit is mogelijk omdat Umbris alle overkappingen volledig op maat maakt. Hierdoor is geen enkele overkapping hetzelfde omdat deze volledig worden ontworpen aan de hand van de wensen van de klant. Het resultaat? Een eigen, unieke terrasoverkapping!  

Umbris, lamellen overkapping

Tekst: Charlotte Adriaansen
Fotografie: Bart Gosselin

___

umbris

___

Meer projecten bekijken van Umbris?