Laat je inspireren door 5 buitensauna’s van Alpha Industries

Alpha Industries

Bij Alpha Industries ligt de volledige focus op de natuur en dat is niet voor niets. Een sauna met een natuurlijke uitstraling in een prachtige omgeving is niet alleen een lust voor het oog, maar het is ook gezond. Wanneer we ons in de natuur begeven zal dit van grote invloed zijn op ons welbevinden. Dus wanneer je opzoek bent naar een ontspannende ervaring, die gezondheid combineert met de schoonheid van de natuur ben je bij dit bedrijf aan het juiste adres. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor standaard thermische suites, maar wanneer deze niet voldoen levert Alpha Industries ook maatwerk. Het gaat ten slotte om wat jou het meeste aanspreekt en wat het beste is voor jouw gezondheid. Graag laten we je dan ook kennismaken met enkele buitensauna’s van Alpha Industries.  

1. De Barrel

De unieke Barrel beschikt over alle kenmerken, waarover een typische sauna dient te beschikken. Een goed voorbeeld daarvan zijn de hoogwaardige cederen balkjes van vier centimeter dik. De EPDM-dakbedekking wordt afgewerkt met een charmante heidemat. De optie voor deze sauna met een glazen dak is een echte aanrader, het is indrukwekkend om ’s avonds naar de sterrenhemel te kunnen staren terwijl je volledig tot rust komt. Daarnaast zou je deze sauna ook verder uit kunnen bereiden middels een omkleedruimte of infraroodstralers voor nog meer comfort.  

2. De Luxury 

De Luxury sauna van Alpha Industries kenmerkt zich door zijn moderne rechthoekige vorm en de glazen voor- en zijwanden. De glooiende banken, in twee niveaus, zijn op indrukwekkende wijze verlicht, voor een betoverend eindresultaat. De binnen afwerking kan in ceder, ayous of hemlock, naar eigen wens. De overmaatse sauna brengt, ondanks de grote raampartijen, een unieke beleving teweeg tijdens de opgietsessie. Kortom, het is een kwalitatief hoogwaardige sauna die het rustpunt van de tuin vormt.

3. Eclipse  

De cilindervormige sauna Eclipse is bij uitstek de meest betoverende outdoor cabine. Dit schitterende design is te verkrijgen als sauna, hammam en als infraroodcabine. Daarnaast zou je hier ook nog relax- en kleedruimtes aan toe kunnen voegen om de optimale wellnessbeleving te kunnen ervaren. Het ronde design past ontzettend goed bij de natuurlijke uitstraling van de tuin, waardoor hij zeker niet zal misstaan in iedere buitenruimte. Toch is het design niet louter esthetisch, maar ook functioneel. Door de ronde wanden hoeven er geen dode hoeken verwarmd te worden, waardoor de warmte beter wordt verdeeld en vastgehouden kan worden. Dit biedt zowel een ecologisch als economisch voordeel.  

Sauna, Wellness, Alpha Industries

4. Wellness at Home 

Wellness at Home staat voor een modulair concept waarin de mogelijkheden nagenoeg onbeperkt zijn en de plaatsing tot een minimum wordt herleid. Wellness at Home betekent kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit in één concept, waarbij hoogwaardige materialen worden gecombineerd met een eigentijdse vormgeving. Het modulaire karakter zorgt ervoor dat je eenvoudig zelf wellnessfaciliteiten uit kunt kiezen. Het product is wel al standaard voorzien van een combisauna, een hammam en een douche.  

5. Pool House 

Naast deze indrukwekkende producten beschikt Alpha Industries ook nog over het Pool House. Dit is een multifunctioneel concept om een heus wellnesscentrum aan huis te creëren. De mogelijkheden met de Pool House zijn dan ook werkelijk eindeloos. Je kunt onder andere kiezen uit een stoombad, douche, traditionele sauna, infraroodsauna, badkamer, ontspanningsruimte of een spa. Laat je vooral inspireren door de eindeloze mogelijkheden die Alpha Industries biedt en je zal overweldigd worden door alle voordelen. Voordelen zoals innovatie, creativiteit en kwaliteit.  

Heb je een keuze gemaakt uit de prachtige buitensauna’s van Alpha Industries, bespreek dan al jouw plannen met de architect of maak een afspraak met het bedrijf zodat jouw ideeën in 3D uitgewerkt kunnen worden.

Editor: Media Team RRO

Datum: 23-06-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Alpha Industries