buitenschrijnwerk, vinck ramen en deuren, the art of living

  • VINCK ramen & deuren
  • Nobels-Peelmanstraat 11
  • 9100 Sint-Niklaas

Kwalitatief buitenschrijnwerk | VINCK ramen & deuren

Wanneer je een huis gaat bouwen, komt veel op je af. Wat is mogelijk binnen de bouweisen die gesteld zijn? Welke steen kies je voor de gevel? Wat moet de veranda te bieden hebben? Maar ook: wat voor raam- en deurwerk wil je? Tegenwoordig zijn vooral slanke producten enorm geliefd. Als het aankomt op ramen en deuren is er een grote behoefte om een optimale verbinding te creëren met buiten. Buiten moet binnen worden; een naadloze overgang. VINCK ramen & deuren zijn een prettige partner in deze zoektocht. Zij hebben veel nieuwe en exclusieve producten die echt de grens hebben opgezocht als het gaat om slank buitenschrijnwerk. 

buitenschrijnwerk, vinck ramen en deuren, the art of living

Binnen-buitenbeleving

Alle ramen, deuren en woonveranda’s op maat worden geproduceerd in het eigen atelier van VINCK. Dat resulteert dan ook in hoogwaardig buitenschrijnwerk dat perfect aansluit bij jouw bouwplannen.Eén van hun nieuwste producten is het Masterpatio schuifraam, een primeur die perfect aan de eisen van isolatie en esthetiek voldoet.Voor de klant die nog mooier en exclusiever wil werken, hebben ze het Hi-Finityschuifraam.Hiermee bekom je het meest slanke effect en dus het dichtst bij een optimale binnen-buitenbeleving. Dit bedrijf werkt in deze tijd graag met opendeurmomenten op afspraak. De ervaring leert hen dat ze hiermee nog fijner kunnen inspelen op de wensen van de klant. Op die manier krijgt de klant zijn project de volle aandacht inclusief heldere en complete offerte op maat. Het voorjaar is het ideale moment om een offerte aan te vragen, want je geniet dan van hun speciale actievoorwaarden! 

Meer over VINCK

In 1990 begon Marcel Vinck voor zichzelf: eerst als bijberoep, later als eenmanszaak. Daarop volgde een sterke groei, inclusief verhuizen, uitbreidingen en investeringen. Vandaag de dag worden alle ramen, deuren en andere aluminiumconstructies gemaakt in hun eigen atelier met de modernste technieken. Het CNCbewerkingscenter en een computergestuurde zaagmachine zorgen voor de ultieme precisie. Van standaardproducties tot exclusieve constructies. Elke project is voor hen een nieuwe uitdaging, die door een gemotiveerd team met de beste zorg en kwaliteit wordt verwerkt. 

buitenschrijnwerk, vinck ramen en deuren, the art of living

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Vinck ramen & deuren

____

Vinck

____

Meer projecten van Vinck bekijken?