Kwalitatief buitenmeubilair, Borek, buitenmeubilair

  • Borek Nederland
  • Bedrijfsweg 7
  • 5061 JX Oisterwijk

Kwalitatief buitenmeubilair | Borek

Een moderne villawoning waarin heerlijk geleefd kan worden en die perfect past binnen haar lommerrijke omgeving. Zo luidde de woonwens van de bewoners van deze villa, gelegen op een prachtige locatie in de provincie Noord-Brabant. Aan Margry Arts Architecten de eer om deze woonwens tot leven te wekken. Het resultaat van een grootschalig ontwerp- en realisatietraject laat zich omschrijven als een spectaculair, modern bouwwerk waarin een samenspel van strakke vormen en natuurlijke materialen een dynamisch en tegelijkertijd harmonieus beeld oplevert. Vooral de buitenbeleving is enorm door de vele terrassen met zitmogelijkheden. Het buitenmeubilair dat hier is geplaatst van Borek willen we graag even uitlichten!

Optimale beleving

De prachtige villa is gelegen op wat met recht één van de mooiste locaties genoemd mag worden in de omgeving. Aan de voorzijde grenst de riante kavel aan een sfeervolle laan, aan de achterzijde aan de rand van een groot bos. Vooral het uitzicht op het bos is breed uitgemeten. Het buitenmeubilair van Borek is parallel geplaatst aan het kookeiland binnen. De enorme schuifpui zorgt voor een haast naadloze verbinding met binnen. Dat terras is overkapt en de overkapping is voorzien van licht- en warmtebronnen. Zowel de ligging als het ontwerp van het terras maakt het mogelijk om veel gebruik te maken van het buitenmeubilair.

Kwalitatief buitenmeubilair, Borek, buitenmeubilair

Eettafel voor buiten

Omdat je graag fatsoenlijk wil kunnen eten op dit terras, is gekozen voor een traditionele, lange eettafel waaraan je met gemak met acht man kunt plaatsnemen. De tafel is vervaardigd met een warme tint hout die een mooie match maakt met het tegelwerk op de vloer. De stoelen hebben een vierkante, moderne vorm, maar zijn met stijl en klasse ‘aangekleed’ met touwwerk. Deze interessante manier van meubels maken zorgt ervoor dat je een soort spanningsveld creëert bij de stoelen. De stoel is namelijk stevig, maar het touwwerk laat wel ruimte over voor het licht om erdoorheen te spieken.

 

Tekst: Marlou Overloop
Fotografie: Jaro van Meerten

___

___

Meer projecten bekijken van Borek?